Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kritika

Marketing

dani su qurcu, sorry svima...

Tako je, šugavo je, ništa mi ne odgovara, moj je uspjeh je kao inače, vrlo dobar, što se tiče toga, nema problema, ali ima mnoštvo drugih o kojima se ne usudim pričati čak ni na internetu, mislim da se puno toga dogodilo, nemam riječi za neke ljude!

Kad nešto lijepo krene završi loše, oni ljudi o kojima se najmanje nadaš da će zasrati stvar, upravo se to dogodi, kako mi kažemo zabije ti nož u leđa kad se najmanje nadaš. Morat ću dobro razmisliti tko je prijatelj, tko prijateljica, a tko je kolega ili kolegica, ili pak nitko u mome životu.

Dosta mi je nekih ljudi, no koji je izlaz, da kažem što mislim o njima? Onako u facu, a ne, onda ću ja ispasti papak i tako dalje, no da li tako mora biti?? Ne mora, u tome je i bit svega, ali što je tu je!!

Idem kupiti palicu da neke prebijem ljude, gade mi se, toliko mi se gade, da ih više ne mogu organski podnesti, gadi mi se toliko da nemam riječi kojom bi mogao opisati kako se osjećam, što osječam prema tim ljudima, jednostavno gade mi se, ne podnosim ih, fuj, ološ, ali onaj teški!!

Pozdrav ljudi, idem malo spavati da svoje ove nagli misli prespavam i zaboravim na sve, no što će biti kad se probudim??

Ne znam!!

Post je objavljen 29.12.2005. u 14:34 sati.