Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing



Pimpilimpi blues

Dragi moji, jeste li ikad poželjeli čuti pjesmu za koju niste sigurni ni da postoji?

Danas je dan kad sam poželio čuti takvu pjesmu, jer, svi dogovori od jučer i danas propali su.

Dogovorimo badminton za danas, draga i jedan frend su posve zaboravili da smo dogovorili, a draginu frendicu boli glava - niš od badmintona. Dogovorim za jučer lagano šalabajzanje gradom, cyder u Tolkienu, pa da se, oko 19 nađem na Trgu sa jednim dragim društvom.
Frend sve to zaboravio i dogovorio kavu u 20 h na drugom kraju grada, a u grad idemo njegovim autom, dakle vozi me kući...nema teorije da stignem na Trg. Tada su mi još neki javili izmjene planova i više se baš ništa nije dalo uklopiti pa mi je puko film i na kraju sam iz revolta ostao kod kuće...

Želim pjesmu! Blues. Želim da se zove Pimpilimpi blues. Želim da divni muški glas (Garry Moore, pliz pliz!) pjeva čeznutljivim glasom o jednom bijelom sniježnom danu ko stvorenom za užitak, ali u kojem vam ništa ne ide od ruke. Hoću da nema hepi enda, hoću da na kraju pjesme pjevač polako hoda za tragovima u snijegu i da zna da su to tragovi dvoje mladih sretnih ljudi koji su iskoristili taj dan...

Kad poželim priču, ja si je napišem.
Ne znam pjevati i skladati pa će ova moja želja da čujem takvu pjesmu zasad ostati neutažena...jedan od prvih novih poduhvata za koji se pripremam u poludaljoj budućnosti bit će učenje nota.


Možda ću vas jednog dana iznenaditi i umjesto posta servirati vam vrući, flambirani Pimpilimpi Blues, blues od kojeg će vam se sve dlačice naježiti i koji će vas smjesta baciti negdje daleko, negdje gdje ste jednom već bili i nikad to niste zaboravili!


Čak i ako su ove moje želje utopija, zašto ne bih maštao, snovi su barem besplatni :)


Voli vas Ddadd ;-)


Post je objavljen 29.12.2005. u 14:12 sati.