Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/domination

Marketing

praznički šoping

jednima kupovanje poklona predstavlja gušt (ak ima para, naravno). drugima je to gnjavaža, al vole nekaj dobit od drugih, pa moraju i oni. trećima je to glupo i nazivaju Božić potrošačkim blagdanom iako "je to običan dan" (al kad treba cugat i jest ko svinja, onda se ploča okreće u "pa moram! Božić je!")

ja obožavam bauljat po gradu i kupovat poklone, al se najčešće desi da sve pare potrošim na sebe, jer drugima "kao nisam niš našo". e, domi moj domi, našo bi ti da nisi odmah uletio u CD shop il knjižaru i potrošio sve prije nego si i razmislio o drugima. da, tak se najčešće desi i onda doma odem zadovoljno nadopunit svoju kolekciju, a drugi opet dobivaju nekakvu prejebenu ispriku (koje mi fakat dobro idu). ove godine bio sam dobar, i većini ljudi sam kupio bar neku glupu sitnicu, al sam opet najviše para potrošio na sebe. naravno.

al kolko god ja bio nesposoban, ameri me uvijek iznenade svojim idejama:
1. dakle, ultra zanimljiva igračka koja se stavi na glavu, i najmodernija kapa za sve trendseterice iz Bogovićeve:


2. mobitel s produžetkom staromodne slušalice. mi se tu bunimo kak nam mobitel ne stane u džep i kak nas živcira kaj ga non stop moramo vucarat sa sobom, a oni si natovare još kilu tereta. aplaudiram vam, ameri!


3. igračka na kojoj možete iskalit svoj bijes prema šefu. dosta vas tu s bloga radi pa ne bi bilo loše da si to nabavite (pogotovo Chad!)


4. al kralj svega je tzv "razdvajač jaja". stavite jaje u našeg debilčeka i on odvoji bjelanjak od žumanjka. i to kroz nos!:


da ne bi bilo da vam nisam dao ideje za slijedeću godinu.
CURE:
- ne prigovarajte za tu i tamo koje pijanstvo
- pustite nas na tekmu
- u 6. mjesecu je svjetsko prvenstvo, i nek vam bude jasno da ćemo gledat ama baš svaku utakmicu, pa se vidimo tam negdje dan nakon finala
- dajte nam ono na kaj vas nagovaramo

DEČKI:
- ne budite konstantne svinje
- nije baš da pod obavezno moramo pogledat i Švicarska-Obala Bjelokosti
- otvorite koji put vrata od auta, kavaliri izumiru
- ne prdite pod dekom baš svaku večer

n.p. MADONNA - hung up


P.S. znam, dzebo da sam ti maznuo ideju, al ak može Čurak, mogu i ja... Naletio sam na to tražeći nekaj po netu, pa nisam odolio.

Post je objavljen 29.12.2005. u 12:40 sati.