Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing



Jetra...što mi sve ide na njih :D

Čitao sam blogove o Ani i Mii - anoreksiji i bulimiji. Slučajno pogledao Oprah. Pročitao blog jedne drage blogerice na kojem je postavljen nerealan cilj. Jedna druga blogerica je napisala da ćeš najbolje smršaviti ako u jutro pojedeš sve što poželiš i onda više ništa do sutra u jutro!
Bio sam prije dva dana sa jednom (pretilom) osobom, jednom od meni najdražih osoba u životu, i vidim da o onome što joj je čitav život najveći životni problem, i što joj doslovno ugrožava zdravlje, pojma nema!

Onda sam jučer bio na pizzi sa dragom i njenom frendicom i skužio da ni one ne znaju da možda već sad moraju početi skidati kile za ljeto!
Onda u razgovoru koji sam vodio sa nekim ljudima skužim kako im se desetak kila SALA što sam izgubio u ovih tri četiri mjeseca kako se hranim u zoni čini malo i tada shvatim da su žrtve propagande u kojoj je sva sila onih čudotvornih čajeva, pilulica octa ili što ti ja znam :)

Dakle ovako:

Organizam energiju skuplja u vidu masti i mišića. Svaka masna stanica iz koje organizam želi uzeti energiju mora proći kroz jetru! Tamo neki enzimi razgrađuju tu mast i pripremaju je za daljnju potrošnju u organizmu.

Količina masti koju jetra može razgraditi limitirana je količinom enzima u jetri i iznosi dva do tri kilograma na mjesec! NE MOŽETE IZGUBITI VIŠE MASNIH NASLAGA OD DVA DO TRI KILOGRAMA NA MJESEC! Jetra vam ne da, ona to NE MOŽE probaviti, amen!

I amen :)


Znači, pola kile tjedno je optimalno. Ako ste izgubili više od toga, znači da ste vrlo vjerojatno izgubili mišiće i/ili vodu!
Pamet u glavu, najdraži moji.
Najtoplije vam preporučam neku od knjiga o zoni, npr. Zaposleni u zoni, od dr. Vanje Grbac Gredelj.
Zona stvarno djeluje, osjećam se super, nisam prestrog prema sebi, ovih dana papam svu silu kolača i odojka ali znam da se neću udebljati skoro ništa - jedino neću mršavjeti.

Nema čudotvornih recepata, ako ste debeli znači da nešto ne radite kako treba i da bi ste bili mršavi i zdravi morate promijeniti nešto u životu i neke stvari početi raditi kako treba. To je sva mudrost :)

Voli vas Ddadd

Post je objavljen 28.12.2005. u 11:18 sati.