Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/masnamrznja

Marketing

Zalagačica se pojavljuje u Bandaku


Grupy se okrenula i ugledala nikog drugog, do li samu Zalagačicu, poznatiju kao Zee. Stajala je ondje, u svoj svojoj veličini. U rukama je držala discman i zlokobno se smiješila.
«Zee, ti zla naočarasta spodobo, otkad si ti u paktu s Masnim?!?!», Majkl se derao s druge strane, još uvijek u klinču s Masnim.
«Otkad sam vlasnica ovog restorana, Bandaka, a on moja najvjernija mušterija.»

«Ali, kako on može jesti ovdje kad nema x-icu?!»; Grupy je uzrujano rekla, pokušavajući uzeti discman iz Zalagačičinih šapa. Ali nije uspjela.
«Kuća ga časti. Masni nam je ustupio svoj ukusni recept za žablju marinadu koja je postala pravi hit među studentima. Posao jednostavno cvate!»
Grupy je zaključila da je Masni još masniji nego na slici, jer cijeli dan provodi u Bandaku, inače restoranu poznatom po premasnoj hrani.

«Bolje se pozdravi sa svojim prijateljem, jer će se uskoro naći na meniju!», Zee je rekla, još jednom se grohotom nasmijavši. Izvadila je CD iz discmana.
«Ali ne možete pripremiti čovjeka!»
«Ne, ne mogu čovjeka, ali mogu…ŽABU!», uskliknula je Zee zlokobno, dok su joj oči sijevale. CD je bio prelomljen na pola.
«Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!»; Grupy je vrisnula. Ali, je li već bilo prekasno?!
Masni i Zee su se histerično smijali. Njihov je cilj bio na korak do ostvarenja i Majkl će uskoro postati žaba. Naravno, ako je proročanstvo o slomljenom CD-u istinito.
Već su stizale i prve gladne mušterije: Curica, Špijunka, Umjetna, Prijateljica, Elvis, Ljepotančić. Čak i T-Maza, kojeg se ovdje nije tako često viđalo. Očito je i on čuo za preukusne žablje specijalitete. Dolazilo je još gostiju, čuo se zvuk teških drvenih vrata, muhe su na prozorima i oko Masnog uznemireno zujale. Što će biti s Moljcem Majklom?!


Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 27.12.2005. u 22:33 sati.