Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

pada snijeg. viškovo se bijeli. bljuzga na cesti mene ne veseli.

statistički gledano, nakon 18og božića u životu bogatija sam za::: jedan par čaraPa....
pokuŠala sam suzdržati razočaranje dok sam na opće veselje i radost okoline gurala ruke u čaraPe ko čaraPOmajstor, da je onako malo rastegnem i ko provjerim njenu kvalitetu. čarape ko čarape.
al cjenim trUd pa sam ih ko hajdi klum za victorias sikreT išla isproBati. osjećalA sam se moćno.
blagdansko/zahvaLni cmak cmak u obraZe.
::::bogatija za bilježnicu sa crkvenim citatima poznatoji kao poticajna biLjeŽnica....a očekivala sam to. draga moja teta koja bi me rado vidjela u vezi sa đizs krajst superstaRom..makar značilo da moram visit obrnuto na križu do njega. a simPatično je sve to skupa. kad je stara posumnjala da možda pušim, odlučila je sasjeć tu ružnu naviku u korijen pa je mene i hohu poslala sa tom tetom u neku komunu duboko u istarskoj unutrašnjosti. bilo je to divno vidjet al kad ti tip koji je bio žešći ovisnik prije par godina dođe i kaže da ima ruku zamotanu jer se -ubo-, pukneš od crnog humora makar dovrši rečenicu da se ubo sa nožem. ja i ona + 20ak starijih ljudi željni da vide propalu mladost vraćenu na pravi pUt. pri povratku je pop u busu molio krunicu. dok su svi zdušno ponavljali njegove riječi. ja i hoha smo se previjale od muke i smijeHa. tip je govorio "blagoSLOMLJENA ti među ženama i blagoSLOMLJEN plod utrobe......" vraćene na propalo tlo. prva reakcija je bila zaPaliti cigaretu. miŠn "keep our children healthy" fejLd.
:::bogatija za časopise na španjolskom o: pokućstvu i o transvestitima i homosexualcima i pandama koje žele sex....kako moj dir papa zna da rasturam espanol, poslo mi je časopise za xmas. al kako moj querido papa je malo smotan. dobila sam 300stranica slika o uređenju potkrovlja i neki sick časopiS sa slikama transvestita i homosexualaca koji se ljube. i ta panda koja dođe u eros shop i želi kupiti kamufliranu kama sutru zvanu panda sutra. i gleda pande na napuhavanje. ...fala tata. nakon šoka prelistavanja časopisa..situaciju je spasilo nekoliko utješnih norveških kruna.
::::nezaBoravna kutija riže i zvjezde...ja, inače u intimnijm krugovima poznatija ko Blu ČajniZ...bila sam preoduševljena rižom. jer ja volim rižu. a zvjezde...:)) daNke yele:)
:::slatkiša dovoljno za otvorit vlastitu čokolateriju.....višak kilograma je ipak poklon nakon božića kojeg se teško riješiti. on ostaje kao uspomena i tjednima nakon;)
božić nije bio kao onaj iz antologijske cocaCola reklame "praznici nam stižu". bila je kiša. al badnjak proveden uz femili i pred i after xmas druženje u bircu je ipak čar svega toga bez obzira na poklone:)
jest da sam skužila da se sada mogu osjećati nekako punopravno u obitelji zbog dobitka čarapa za pokLon: nekako me darivanje čarapa asocira na: čarape=mudrosT=starosT.
sad se počinje povLačiti ono staro dobro pitanje koje spasi svaku ispraznu komunikaciju na ulici ili busu" di ćeš za novu?"
a za novu? pfff.....mislili smo do booke. al kako sad se stvari odvijaju biće to mejbe palaH pa onda kad počnu belfasti samo se došetat do korZa. i možda dat adresu one komune u istri rajku dujmiću? ;) da si i on malo blagoSLOMI;)
Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 27.12.2005. u 16:24 sati.