Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/petrusijan

Marketing

Samo da se javim...

Hvala Vam svima na lijepim čestitkama i riječima... Uvijek sam u gužvama oko rodbine pa tako i ove godine tako da jednostavno držim svoj mir ovih par dana.. Niti blog mi se nije dalo napisati. Samo da vas obavjestim još nisam sreo M, i što vrijeme više odmiče to mi sve više godi... Iako znate, bolje sada nego kasnije da se suočim i sa tim svojim unutarnjim demonima u sebi, jer još mi nije svejedno, pa kako bi i bilo, pa nisam ja ona da si nađem nekoga za 2 tjedna nakon prekida... ali njen izbor... Htio sam iskreno malo prokomentirati sve ovo vezano za Božić, jer jednostavno žalosno je da ja na misi slušam od svećenika jedno, a da ih gledam kako rade nešto potpuno drugo i drugačije... Pa kuda je ovaj svijet krenuo, u nešto bolje nevjerujem... Kod nas je sinoć padao snijeg, ali prije toga je kišilo tako da se baš i nije nešto zadržao, a to mi je ipak lijep ugođaj, jer svi smo naviknuli na Vajt krisms, koji nam propagiraju oni iz elektronskih kutija... Ponekad se zaista pitam što je bitnije, da li da je bijel Božić ili da su ljudi sretni, ili je to sve povezano??
Stvarno sam valjda u zabludi živio svih ovih godina, a toliko je vas nesretno u ljubavi, skupa samnom... Igraju se i poigravaju nama kao lutkama na koncu, sve je manje normalnih djevojaka i mladića koji žele normalan odnos i prepuštenje osjećajima iskrenosti... Gdje smo mi romantični, mi normalni (jer ja se ipak smatram normalnim) pogriješili??
Slažete li se samnom da je došlo vrijeme krize identiteta i mladića i djevojaka, bez poštivanja tuđe privatnosti, tuđeg dostojanstva... Pa to se mijenja i izmjenjuje partnere kao na traci... Evo baš mi je jedna prijateljica rekla, kaže ja ti ništa ne vjerujem jer znam da 99% oženjenih muškaraca vara svoje supruge ili ih je barem jednom prevarilo!!!
Iskreno pa gdje ide ovaj svijet, jer gdje nema iskrenosti nema ničega...
Jer iskrenost je uz ljubav najveća vrlina, makar vam svi govorili suprotno... Budite iskreni jer nikada nije kasno za ispravak pogrešaka

Još jednom SRETAN BOŽIĆ svim iskrenim ljudima dobre volje

Patetika

Kažeš da li sam
Slobodan
Ili svi muškarci su
Svinje
Što čekaju
Tijelo
Tvoje podrhtava
Pored mene
U noćima
Jedne ljubavi…
Kasno je
Odlaziš
Metalne krijesnice
Prate ti hod
U dubini duše
Postajem
Sasvim novi
Stvor.


Post je objavljen 27.12.2005. u 10:28 sati.