Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rockchild

Marketing

Imate jednu fotku.... ;)

Evo mene opet…
Ako vas zanima (a zanima vas, znam ja to, da, da :p ) malo mi je bolje, neka bude kako je, dobila sam par darova i ja sva happy, daj ajde briši….. lol…. I malo kolača, to je to… kako je meni lako staviti onaj glupi smajli na facu…
Dakle, nisam ni skužila da blog imam već više od mjesec dana, čini mi se više, fuj koliko više…pih, čak 5 dana.
Sa gnjavažom vas, dragih strpljivih čitatelja koji jedva čekate da zabodete nos u moj shit od života, počela sam 20.11. He, nemojte se naljutiti sada tu nešto, znate da se samo malo „šalim“ :)
Danas se onak ponašam kao neurotična, patetična luđakinja jer sam jednostavno živčana. Da, da. A zašto? KIŠA PADA!!! Mama…….mrzim to, joj kako ja to fino mrzim. I ovako za blagdane „nije red“ da se ide van, bar su meni to tupili u glavu, ali nije mi još trebala kiša…. Ja i ovak samo vegetiram tu na stolici ispred kompjutera, ali više ni glavu ne mogu kroz prozor pružiti koliko kiša….pada. I pada. I pada. I samo fakin pada!!!
Padaj, padaj kišice, samo ne po moru, gdje se moja malena kupa u lavoru…. Ah, sjećam se te pjesme kad su mi je pjevali kad sam bila bebach… I onda se ljudi pitaju zašto se sada ponašam kao mentalno poremećena teenagerka.
Dakle, danas sam se testirala. Da, da, ja sam se testirala. Ne na alkohol, ni na drogu… zašto ste pomislili te dvije stvari!?! Pa zar vi o meni imate tako visoko mišljenje? Hahahahah….you wish. Ne, prošla sam one testove o osobnosti i tako neke gluposti, pa eno, tamo pored u boxevima su vam rezultati. I iskreno sam se začudila kako mogu biti tako točni… Hm…. Možda se i pofarbam onako, u pinky boju… Yap. Tada bi me definitivno poslali na Rab u umobolnicu. Više ne bi bilo oklijevanja ni okolišanja (zar nije to sve isto?). A poslali bi i mog starog kada bi vidio što sam napravila od sebe. Čist račun, duga ljubav. Ne znam što me puklo da ovo napišem, ali nije bitno. Jel tako? Ma nego šta.
Danas vam je malo onako, više opićeniji post, baš u nekom božićnom raspoloženju. I treba da bude tako, baš sam si malo provlačila neka razmišljanja kroz glavu danas, od desnog do lijevog uha, i obrnuto. Skužila sam da na kraju od svega onog nije ostalo ništa osim povrijeđenosti i ljutog raspoloženja. Pa neka.
Idem ja sada, odlučila sam pisati malo kraće postove…that is my new year resolution…
Kizz svima…..i odlučila sam se sada potpisivati kao rockbebach :) zar nije bolje nego rockchild… idemo akcija „unesimo spontanost u život jedne blogerice“ ili skraćena USUŽJB ma što god to značilo… još jednom kizz od rockbebachice….

P.S. nadam se da se nitko nije namjerno uvrijedio ovim postom, a ako je, neka shvati to kao slučajnost ;) još jedan kizz, treći po redu, kao treća sreća ;) kizz


Image Hosted by ImageShack.us

to bi vam bilo mine eye ;)

Post je objavljen 26.12.2005. u 00:10 sati.