Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/whoaml

Marketing

Love

ko bi rekel... e, valjda svi muskog roda misle da su one cudne... jako. i fest komplicirane.... fest. dok nest skuzis.. e onda ti vise nist nije jasno. tak je bar s curama koje nisu ni same sigurne kai zele i onima koje ne znaju kak postici kai bi htjele... steta kai neke stvarno carobne curke ne znaju. ja ko pravi lol galeb pokusavam pomoci_ (dont ever ever try this - ak oces znat kai mislis)... okey.. we sam se malo zgubil.

ako neko ima dobru teoriju koja bi mi pomogla da skuzim nesht_ plz post
"frienship ends in love... but love on friendship never ends..."
ne sumnjam da bum dobil dosta "svaka cura je unique", ali ipak.. p0z

okex, nisam dobil niti jedan expected komentar, nije bitno.
illumination => I illuminate ya (illumination = prosvjetčjenje;))

u ri na faksu se druzim s par cura, sve su fest cool, simpa, slatke... dobro, druzim se s vise cura i neke su vise malo-prije-nabrojano od drugi, neke su jos vise...
lol galeb je zajebancija na world-wide known galeba
zabrijal sam da kuzi zenske, pa sam skuzil da ipak ne tak dobro kak sam mislil. tak da se s necim od origigi texta prije ne slazem-- npr da "neke stvarno carobne curke ne znaju kai zele/kak to postici"
sad siguran da "girls just wanna have fun". bar u nekoj mjeri. neke. ocito sam se uglavnom prije uzivil i shvatil "ponešto" preosobno. ne volim naganjati cure, mislim da to bzvz. a i nejde mi bas...hehehe... hope da nisam sad josh bolje zapetljal..:)

Post je objavljen 25.12.2005. u 20:41 sati.