Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kolimor

Marketing

moralna nakaza.

Videh ga danas na tv-u. Taj covek je poceo da mi ide na kurac jos pre 5 - 6 godina, kada je poceo da se uplice u politiku. Mada, ni bend mu nikada nisam voleo, grupa fegetara, U2. Tip se zove Bono Vox. Slina i Shlajm. Ne kapiram za sta se on brine, ali mi je jasno zasto dobije nagrade kao "human covek". U sjajnom je drustvu.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Gistro, bori se smrad za otpis dugova siromasnim zemljama. Bolje da se zalaze da mu prijatelji Bush i Bler prestanu bombardovati pola planete, i da ukinu rasizam u svojim zemljama. Licemerno govno. U Engleskoj, panduri ubiju Brazilca koji je krenuo na posao, i nikom nista. Greska. Mislili da je terorista. Nju Orleans potopljen, ali ko jebe stanovnike, sve su Crnci. Belce na vreme evakuisali. Zasto je u zatvoru jos uvek Mumia Abu Dzamal ?? Zato sto je Crnac. Zasto bombarduju Irak, a nisu nasli hemijsko oruzje, niti ga je bilo ? Ubise preko 100.00 ljudi. Zbog nafte. Mamu im jebem.
Ali to pedercini Bonou ne pada na pamet da pita svoje prijatelje ubice. Zasto ? Pa zato sto mu filuju bulju dolarima.

Image Hosted by ImageShack.us

Kada se picketina Bono zalagao za nesto zaista humano, bez Bush-Bler pozadine ?? Nikada.
Pedercina licemerna, jos samo Nobelovu nagradu za mir da dobije /mada, to je isto dirigovano zna se odakle/. Ne mogu vise o smrdljivku, povraca mi se. Ma neka pusi kurac, tacno u 2.38 ujutru.

Post je objavljen 25.12.2005. u 02:15 sati.