Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirgalen

Marketing

Ajde...konačno imam vremena

Oooooj! Opet pišem nakon 100 godina...a jebiga...niko ne čita tak i onak....
So,upravo sam spakirala sve poklone za sutra,da djedici malo pomognem, sad tipkam ovo kaj tipkam, slušam Judase (Hell Bent For Leather, ak nekog zanima...) Super pjesma,mislim,pa ko sve od Judasa....
Daklem,kaj se dogodilo u ovih nekoliko mjeseci....hm...neznam sad točno,al znam kaj je bilo ovaj tjedan,točnije,zadnja 2 dana! Ja sam totalka krepana! Fakin´ lov na poklone i želja da svima kupiš onaj savršeni poklon!! Išla sam čak i u Smart Shop s mamom,s tim da je ona tipična mama a ne neka super-frendica-mama tipa Gilmorice. (napominjem da ni u ludilu nebi htjela takvu mamu). A kaj sad?! Našla sam poklone pa nije bed.
Jučer-prijepodne svršavanja raznoraznih (wicked,wicked....), popodne-lutanje po Zagrebu, večer-Košpin rođendan,koji je btw bio predobar!! Gužvali smo se u Katarini (+ malo nemoralnih radnji u WC-u)i fala Bogu da sam imala marte jer sad više nebi ni prste ni stopala imala. Došla doma,zavalila se u krevetac i čorila do 8. Neznam od kud mi snage,jer sam još u srijedu bila kod ortodontice pa mi je mjenjala žicu na aparatiću i boli ko k... i nemrem jest niš tvrđe od jebenog Čokolina!!!
ps. imam 41kg

pps. Sretan Božić sutrašnji


Post je objavljen 24.12.2005. u 14:13 sati.