Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zuwsky

Marketing

POČETAK...


myspace

images for blogs



Pošto nam uskoro počinju praznici, odlučile smo malo eksperimentirati s blogom. Naravno, u početku nemojte od nas očekivati neke super postove i super dizajniranu stranicu. I tako ... Polako nam se približava Božić, pa se nadamo da ćete ga ugodno provesti i da ćete popapati puno finih kolača, a onim sretnicima koji će imati i puricu želimo da se ne udebljaju.

Jeste li primjetili božićne pjesme? Iskreno, nas već pomalo živciraju zbog toga što su uvijek iste. Stoga molimo, ako nas čita neki bloger s diplomom Akademije glazbene umjetnosti ovo neka mu bude poticaj za neki novi pjesmuljak.

Živimo u Rijeci, i, iako nas vesele lampice koje dodatno upotpunjuju božićni ugođaj, moramo priznati kako ove godine naš grad i nije pretjearno lijepo ukrašen. Ne zaostaju ni izlozi... Dobro, neki ljudi se stvarno trude, ali ima toliko ružnih izloga da nam se uopće ne da ulaziti u trgovine.

Ovo je poprilično dugačak postić (za prvi put) pa vas za sada pozdravljamo. Nemojte misliti da smo gunđala i da samo kritiziramo, kao što smo to učinile sada. Uostalom, vidjet ćete...

Post je objavljen 23.12.2005. u 21:26 sati.