Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nirvana4ever3

Marketing

ZAVRŠILA ŠKOLAAAAAAAAAAA

olaa ljudovi završila školaaaaaa...al tek 1. polugodište al nema veze jš će malo i drugo joj da zaboravih vam reć hvala vam za onliko komentara na predprošlom postu...ah šta da vam pišem...još malo si idem kupit cd od COF-a ej jel ima još kupit with the lighst out...ja nemem pojma
e da gledajte...mislim čitajte šta je rekla frances bean:
Frances Bean Cobain, kćerka Kurta Cobaina i Courtney Love, već se u svom prvom javnom nastupu, intervju koji je dala časopisu Teen Vogue, ograđuje od svojih poznatih roditelja
'Ja sam drukčija osoba. Ne bih željela da me se etiketira kao kćerku Kurta Kobaina i Courtney Love', rekla je 13-godišnja školarka časopisu.
Frances nije posebno zadovoljna ni izgledom ni odijevanjem svoje majke, glumice Courtney Love. 'Ne volim njenu heavy-metal garderobu, a ne volim ni kad se ne počešlja', rekla je.
Za razliku od buntovnih roditelja, njezin je stil odijevanja prilično konzervativan. 'Volim ženstvene stvari', kaže Frances koja ne voli ni poderane traperice kakve je preferirao pjevač kultne grupe Nirvana, njen pokojni otac Cobain.
'Moja najdraža odjeća su lijepa suknja ili neke elegantne hlače', priznala je.
evo nje danas.

ona nije normalna kak može bit šminkerica ona bi mogla svirat il pjevat s bilo kojim rokerom hoće...
i tak ajd sretan vam isusov rođundan(to je božić za one koji ne znaju)
kisss
evo malo animacija:
sid i nancy



kurt


(za angie --->jel se ljutiš što sam je uzela)

i još jedna slika baš je zakon




ajd kisssam vas



Post je objavljen 23.12.2005. u 19:36 sati.