Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uskoplje

Marketing

Božić bez vatrenog oružja

U svom priopćenju za javnost Policija upozorava na opasnosti upotrebe pirotehničkih sredstava i vatrenog oružja, te apelira na vozače da tijekom predstojećih blagdana ne voze u alkoholiziranom stanju:

U posljednje vrijeme na području Kantona Središnja Bosna evidentirano je više slučajeva uporabe pirotehničkih sredstava koje su mogle izazvati neželjene posljedice. U povodu nastupajućih blagdana, obavještavamo građane da je zabranjena nelegalna trgovina pirotehničkim sredstvima kojima se može ugroziti život, mir i sigurnost građana. Zabranjena je uporaba vatrenog oružja i pirotehničkih sredstava, koja mogu dovesti do nemilih posljedica štetnih po zdravlje i imovinu građana.
Molimo građane, školske ustanove, trgovačke radnje i druge da pomognu nastojanju policije, kako se ne bi desile neželjene posljedice.
Protiv građana koji uporabom vatrenog oružja i pirotehničkih sredstava budu ugrožavali sigurnost i imovinu građana poduzet ćemo zakonom propisane mjere.
Očekujemo suradnju i pomoć.
Osim navedenog, u povodu nastupajućih blagdana upozoravamo vozače da ne upravljaju vozilima u alkoholiziranom stanju, čime bi mogli ugroziti sigurnost prometa.
Svim građanima rimokatoličke vjeroispovjesti čestitamo božićne blagdane.


Post je objavljen 23.12.2005. u 18:00 sati.