Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drkampokucama

Marketing

Der Adventuren von Čemerko der Traktor mensch

Der Adventuren von Čemerko der Traktor mensch


Za vrijeme mog noćnog učenja fizike sa četvrtka na petak, Čemerko je vršio uobičajenu misiju u izviđačkom avionu iznad otoka Ivanić Grada. Mirno je letio i slušao najnovije bling bling hitove radija Posavine, kad odjednom zasvrbi ga ruka i on se počeše. Leti on i dalje doživljavajući slušne orgazme, te ne primjeti da je prešao u slovenski zračni prostor, te ne primjeti da je izašao iz njega. Ubrzo počne gubiti radio signal pa se odluči vratiti, no još ubrzije nego što se odlučio vratiti, njegov su avion pogodili trenkovi panduri pa se on spička na pusti otok pun dinosaura nepoćudne političke opredjeljenosti.





U padu se teško ozlijedi te izgubi noge, ali nije posustajao, izvadio je rezervni par kotača sa sava gumama koje je držao u gepeku aviona u slučaju da pregazi ježa, čavao ili negu drugu životinjicu. Priklama kotače na mjesta gdje su nekad bile noge, a sad nisu. Uzeo je svoju metlu za etničko čišćenje iz tele shopa, našao sponzora, učlanio se u HČSP, napravio kostim od oljuštene kože njemačkih umirovljenika koji su se sunčali na plaži do i krenuo u pohode protiv zlog Samgemorgahankalifavolivelikekite.



Zapanjeni njemački turisti i talijanski su gledali uzvikujući: '' Si to uno il birdo?'', ''Ist das ein aeroplanung?'', ''Nein, das ist Čemerko das Traktor Mensch!''.



Udario je svojom metlom TOMOSaurusa rexa i njegovog psa rexa.





TOMOS i njegov pas rex umru, a Samgemorgahankalifavelikekite se zasere od straha i vječno ostane zarobljen u svojoj kaljuži odurnoj kao svi albumi blind guardiana zajedno.



Post je objavljen 23.12.2005. u 15:24 sati.