Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/larchtreeparty

Marketing

CRADLE OF PARTY II

-A Party That Makes You Wanna Laugh at Criples-

Cradle of Party II

Poštovani čitaoci, žene, kurve i dijabetičari;

Fellowship of The Larch odlučio je ove Stare godine biti iznimno velikodušan (ne, to ne znači da ćemo hraniti pedere na ulici) – i POZIVA VAS SVE NA GUSARSKI PARTIJ MILENIJA!!!

Da narode, CRADLE OF PARTY je tradicionalni gusarski tulum koji se održava jednom godišnje i to, ne bi vjerovali, upravo na Staru godinu. Gusari ovo vrijeme godišta koriste kako bi uz ogromne količine alkohola kontemplirali svoja djela tijekom čitave godine – a sve to kroz asketsku prizmu delirium tremensa naravno.
Tulum je organiziran na nekoliko razina koje su sačinjene od nekoliko aktivnosti. Najvažnija razina je razbijanje boca o glave – običaj koji povezuje gusare još od pamtivijeka. Sljedeća je neobavezno druženje i bratimljenje. Nakon toga slijedi tombola i obrezivanje najpijanijih u družini. Tada se peru ruke od krvi i svi se priključuju kolu i veselim melodijama za srce i skrotum. Slijedi pijana rekonstrukcija nekih od najvećih djela svjetske književnosti. Ovogodišnji je plan izvedba Danteovog Pakla u životinjskim kostimima polivenima benzinom. Uloge će biti podijeljene kada se nasmrt napijemo. Nabavili smo i podosta ilegalne pirotehnike, imamo klauna kojeg ćemo kastrirati i baciti u Savu, a tu je i petting ZOO s patuljcima i pinata s pederima (seks s patuljcima nije preporučljiv – smrde po duhanu i nogama; pedere diramo samo daskom s čavlom).


A sada ono najbolje – MI TULUM DONOSIMO VAMA!

Da pičke, pošto nemamo mjesto na kojem bi slavili Novu, a ima nas brat-bratu punkurac (TM), mi dolazimo DO VAS! Imate čast biti vlasnik kuće/birca/kamiona za odvoz cementa koji će biti totalno devastiran od gusarske ruke, bljuvotine i mokraće. Možete biti ponosni.
Ukoliko želite prisustvovati NAŠEM tulumu kao participant observer, platiti nam alkohol i hranu, drogirati i svezati svoju majku i sestru u podrumu (mi donosimo oružje i zabavu) - javite nam se na naš mejl i obećajem Vam, nećete zažaliti.... Vaši roditelji i potencijalni dobivatelji Vaših organa će to učiniti za Vas! Ali to je ionako previše razmišljanje o budućnosti – ŽIVITE ZA DANAS I KONTAKTIRAJTE NAS! BUDITE COOL – RAZORITE SVOJ STAN S NAMA! Neće li ovo biti najluđi doček Nove ikad!?



Cpt. Black Adder
Ja sam Dante u Danteovom Paklu, a bit ću jež... da nitko nije uzeo ježa pička Vam




Post je objavljen 23.12.2005. u 10:48 sati.