Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bluegirls02

Marketing

Evo već možemo reći da su počeli školski praznici tako da me još malo dana odvaja od mog Mikija. Jedva čekam dan kad ću napokon otići do njega jer mi stvarno nedostaje, ne znam kako sam uspjela toliko izdržat bez njega. Mislim da je sad pravo vrijeme da vam kažem a i Manda isto tako misli ... pa.... SRETAN BOŽIĆ I SRETNA NOVA 20006. GODINA, NADAMO SE DA ĆETE PROSLAVITI NOVU U OKRUŽENJU SVIH ONIH KOJE VOLITE I DO KOJIH VAM JE STVARNO STALO I DA ĆE VAM SE ISPUNITI SVE ŽELJE ...



Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Možda je malo prerano da vam čestitamo, ali kao što sam rekla PRAZNICI SU POČELI (napokon) i ja idem uskoro na put i neću se vratiti ...hhhhmmmm... dok ne krenemo opet u školu (da bar malo duže traju praznici,al nema veze barem ćemo se svi odmoriti od proklete škole zar ne???). Tako mi je drago što ću NOVU GODINU proslaviti s osobom koju volim najviše na svijetu(svojim Mikijem),ali opet mi je žao jer neću moći biti sa svojom najfrendicom Mandom. Ona će valjda i dalje ostati u Puli, ali sigurna sam da će se ona i ovdje super zabaviti jer gdje je ona tu je i luda zabava, kao uvijek... Pa... uživajte i lijepo se provedite kao što ćemo i mi... pusa... čujemo se za ... jedno tri tjedna...nemojte nas zaboraviti do tada i znajte da vas volimo sveeeeee.....................

Uspjele smo naći nešto i o našim naj reperima ........


50 Cent
PRAVO IME: Curtis Jackson
ROĐEN: 06.srpnja 1975. godine,Queens, New York



ŽIVOTNA PRIČA: Odrastao je u kvartu Southside Jamaica u četvrti Queens u New Yorku,u problematičnoj obitelji.Majka mu je bila dilerica,umrla je kada je imao osam godina.a ubrzo nakon toga otac je napustio obitelj.Odgojila ga je baka ,a po uzoru na svoju mamu i Curtis je počeo dilati.ali i uzimati drogu. Još od tinejdžerske dobi povremeni boravci u zatvoru za njega su bili normalna stvar.RAP glazba pomagala mu je da si da oduška i pobjegne od kriminala.
KARIJERA:Sve je krenulo kada je upoznao člana Run D.M.C. Jama Mastera Jaya.koji mu je dao snimku ritmova i zamolio ga da na to nešto odrepa.Oduševljen onime što je čuo,Jay ga je uključio u svoj band.Snjima nije puno postigao,ali postavši članom Trackmastersa,50 Cent je počeo vrtoglavo napredovati.Debitantski album Power of the Dollar ostvario je golem uspjeh,a sve nakon toga je povijest.Osnovao je skupinu G-unit,koja je 2003. izbacila svoj prvi album.Osim repanja,njegov dio posla je i produkcija,a kako se snalazi u jednom i drugom,najbolje svjedoče milijuni fanova.
NAJ DETALJI: Što se tiče 50 Centa on je ranjen s čak devet metaka i pravo je čudo što je ostao živ.Prije toga je bio izboden u tonskom studiju i to je jedva preživio.Jedna od najvećih potvrda njegove glazbe je činjenica što ga je mrzovoljni i kritični Eminem pohvalio.Znajući kako bijeli rappper o svojim kolegama govori uglavnom podrugljivo.to doista nešto znači.

Image Hosted by ImageShack.us



P. Diddy
PRAVO IME: Sean John Combs
ROĐEN: 4. studenog 1969. godine, Harlem, New York City


ŽIVOTNA PRIČA: P. Diddy, koji je nekoliko puta mijenjao svoje umjetničko ime, nije tipičan harlemski Afroamerikanac. Redovito je išao u školu, a završaio je i sveučilište u Washingtonu. Diddy je naime šminker među reperima. Iako svi oni privlače pažnju svojmodijevanjem, glomaznim nakitom i razuzdanim životom, Diddy ja su proglašavali čovjekom s najviše stila. Vjerojatno je zato njegova linija odjeće Sean John najpopularnija među hip-hoperima.
KARIJERA:Započeo je kao producent u vlastitoj izdavačkoj kući Bad Boy Records, koja okuplja neka od najvećih imena rap i hip-hop scene, te radio na albumima i hitovima danas najpopularnijih izvođača. Kao izođač predstavio se 1997. godine s nadimkom Puff Dadd< i hitom Can't Nobody Hold Me Down. Notorious B.I.G. bio mu je velik saveznik protiv Tupaca Shakura i Sugea Knighta, a kad je ubijen P. Diddy je s njegovom udovicom Faith Evens snimio pjesmu I'll Be Missing You, koja mu je priskrbila Grammya iako su mnogi zamjerali pretjerano korištenje glazbene podloge starog hita grupePolice I'll be Watchin You. Surađivao je s glazbenicima drugih žanrova, poput Davida Bowieja, Britney Spears i N'SYNC, a u kolovozu ove godine najavio je onovnupromjenu umjetničkog imena u Diddy, obrazloživši kako ga onaj « P « dijeli od obažavatelja.
NAJ DETALJI: Časopisi Fortune ga je prije tri godine uvrstio na opis 40 najbogatijih ljudi mlađih od 40 godina. Poznat je po raskošnom životu , ali i problemima sa zakonom. Sbivšom curom Jennifer Lopez bio je u klubu New York kada je došlo do pucnjave, nakon čega je uhapšen. Pokazalo se da je Diddy osobno pucao i da je potom još nagovarao kolegu da preuzme krivnju . Nedugo nakon toga Jennifer Lopez je odlepršala, a tadašnji Puff Daddy postao je P. Diddy, objasnivši to željom da se riješi repova iz prošlosti i krene iznova.


Image Hosted by ImageShack.us





Nelly
PRAVO IME
: Cornell Haynes Jr.
ROĐEN: 2.studenoga 1974. godine ,Austin,Texas



ŽIVOTNA PRIČA: Prvih pet godina života proveo je u Španjolskoj.a potom je došao u St. Louis,Missouri.Roditelji su mu se razveli kada je imao osam godina , a kao klinac bio je često sudionik tučnjava.U srednjoj školi umjesto da se tuče,priključio se baseball timu,što ga je držalo podalje od problema i uličnih obračuna.Kada je njegova sestra oboljela od leukemije pokrenuo je kampanju Jes Us 4 Jackie kako bi pronašao osobu koja bi joj mogla donirati koštanz srž.I nakon što je njegova sestra izliječena,osnovao je organizaciju koja pomaže oboljelima pronaći darovatelje koštane srži.
KARIJERA: Kao 19-godišnjak osnovao je rap band St. Lunatics sa školskim kollegama i mlađim bratom,s kojim je izdao single Gimme What Ya Got, prodan je u 10.000 primjeraka.Iduća nihov pjesma Who's The Boss postala je lokalni radijski hit .Kako grupi nije polazilo za rukom ostvariti veći uspjeh,Nelly se okušao u solo vodama.To se pokazalo pametnim jer je njegova prva stvar Country Grammar polučila velik uspjeh.Godine 2000. izdao je istoimeni album kojim je pretekao megapopularne zvijezde poput Eminema i Britney Spears.Uslijedili su albumi Nellyville i Da Derrty Versions: The Reinvention.
NAJ DETALJI: Ima vlastitu liniju odjeće ,pod nazivom Vokal.Iz njegove su sobe u hotelu Alladin,u Las Vegasu,prije dvije godine lopovi odnijeli stvari u vrijednosti od milijun dolara.Nelly za sebe kaže da je produkt hip-hopa .jer je to jedina glazba koju je slušao tijekom odrastnja i obiteljskih drama.Kada je završena bitka za život njegove sestre.nastavio je raditi na pronalaženju davatelja koštane srži za oboljele,objasnivši kako su svi nečija braća i sestre,jer je imao priliku osjetiti kako je kada nekom tebi bliskom zatreba pomoć.


Image Hosted by ImageShack.us



...................i šta kažete..................????????


Post je objavljen 24.12.2005. u 08:42 sati.