Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/souquer13

Marketing

Kad već postoji mister-x...

Ovako, krenem ja danas na bas negdje oko 9 sati, odem nakratko u školu predat seminarski iz povijesti, kad ono ispred zbornice kroči neki elegantan, markantan i naočit muškarac. Pogledam ja to bolje i vidim našeg Grču prvi put u 2 i pol godine, kako pohađam ovu školu, u odijelu i to s kravatom oko vrata. I sjetim se Eminemove pjesme White America, odnosno početka pjesme koji u mojoj verziji ide ovako: GrčOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!! We love you!!!!
How many wonderful children are proud to be students of that
intelligent teacher of ours, jokes and knowledge.....
Mislim, žao mi je sad nakon svog ovoga vremena što Grčo odlazi, iako u prvom razredu nisam imao neko mišljenje o njemu(između toga zato jer je dijelio komade šakom i kapom), ali kako je rasla moja ocjena iz geografije, tako je raslo i moje mišljenje o njemu. Čovjek pred kraj karijere počeo i uviđat greške(taman na vrijeme, negdje predzadnji tjedan ovog polugodišta), dok prije ako bi rekao nešto suludo( Njemačka ima 80 milijuna stanovnika, od toga ih radi 40 milijuna u Volkswagenu, a 10 milijuna čeka otkaz). To ljudsko stvorenje ste morali upoznat, da shvatite neke stvari(nije važno koje). E, sve sam reko. Živio Grčo 100 godina, lijepo i ugodno od penzije koju si dočekao.
I onda krenem u Dvoranu mladosti, kad tamo Brazilci sa Rujevice imaju svoj performans, prvo odigrali revijalnu utakmicu, jedan od njih zabije gol, skida dres kad ono ispod dresa brazilski dres sa brojem 10 i imenom PELE na leđima. Aj dobro, mora da je to Hamdija uvezo preko Turske. I onda dođu frajeri na tribine, izvade neki kazetofon i počnu puštat gangsta repere. Valjda su umislili da su niggaz from nejborhud. Svaka čast, dečki imaju stila.
I konačno poslije dvorane, svratim ja u jedan meni jako mrzak kafić. Tamo sretnem jednog kolegu iz razreda koji mi obznani istinu da jedna cura iz našeg razreda ima 85 kg. A jedan od najvećih misterija mog razreda je tko ima više kila, mister-x ili miss-x. I tako smo zaključili da se ova cura od 85 kg može okrenuti u miss-x, dok to ne može izvesti u mister-xu, pa shodno tome logički zaključujem da mister-x ima manje kila od miss-x. Ali, tu tvrdnju ne priznajem dok ne dobijem službenu potvrdu od vage(mjernog instrumenta koji mi nije baš drag) ili dok miss-x ne iznese svoju kilažu u javnost.

Post je objavljen 22.12.2005. u 22:12 sati.