Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/chocolategirl13

Marketing

Šale prve klase


Cursors

Danas nema ničeg novog. Uopće ne znam što da vam napišem pa ću staviti malo viceva. Mnogi su u zadnje vrijeme stavili viceve na svoje blogove, pa ću i ja.
PUSINJA
Idu dva zrna pijeska pustinjom. Jedno kaže drugom:"Uh, koja gužva!"
TAXI
Pošle dvije buhe u kino. Kad je film završio, pita jedna buha drugu:"Hoćemo li odmah kući ili najprije na večeru na psa?!"
DIREKTOR
Dobili učenici u školi zadatak da napišu sastavak na temu:Što bih učinio da sam direktor? Svi prionuli na pisanje, samo Perica sjedi i čeka. Učiteljica ga upita:"Perice, zašto ništa ne pišeš?!" Perica odgovori:"Čekam tajnicu da joj izdiktiram!"
PUŠENJE
Što kaže veliki dimnjak malom dimnjaku? "Još si premlad za pušenje!"
STRAH
Zašto se slon ne može služiti kompjutorom? - Plaši se miša!
LIKOVI IZ BAJKE I JEDAN STVARNI LIK
Šetali ulicom glupa plavuša, pametna plavuša, Djed Mraz i Snjeguljica. Naiđu, sasvim slučajno, na cesti na kovanicu od 100 KN. Koji od njih će uzeti tu novčanicu i zašto? - Glupa plavuša. Zato što su svi ostali izmišljeni likovi!
ZAMJENA
Zašto zec ima duge uši, a kratak rep? - Zato da je obrnuto, bio bi vjeverica!
GLUP I GLUPLJI
Učiteljica pokušava uvesti red u učionici. "Svi sjednite! Neka ostane stajati samo onaj koji je gluplji!" Svi sjednu, a nakon nekog vremana Petra ustane. Učiteljica ju upita zar je ona glupa. Ona joj odgovori: "Učiteljice, ali vi još uvijek niste sjeli!"
OPERA
Ivica je prvi put u operi.
- Tko je onaj što nam okreće leđa?
- Dirigent.
- A zašto štapom prijeti onoj teti?
- Ma, ne prijeti joj.
- A zašto onda ona vrišti?
BICIKL
Kupili Ivici bicikl. On napravi jedan krug i poviče:"Mama vidi! Vozim bez jedne ruke!" Poslije nekog vremena Ivica se ponovo pojavi pred kućom. "Mama, vidi! Vozim bez obje ruke!" Na kraju Ivica dođe i kaže:"Mama sad sam bez zuba!"


Post je objavljen 22.12.2005. u 20:47 sati.