Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davor67

Marketing

danas...

ja eto tako probudio se u pol 8, ležo u krevetu do 8 usto se i ošo u školu autom na sreću jerbo bilo mi je hladno čim sam pogledo van. uglavnom, u hodniku sreo koljeno i ušli u razred a u razredu sjedi kolegica prki (kakvog li iznenađenja :) i kolegica marija j. bio upaljen tv, a na njemu serija pod istim krovom i steve urkel imo operaciju slijepog crijeva (FLEŠBEK mene u bolnici 2 dana bez vode i 3 dana bez hrane). u ušima mi svirala himna navijača liverpoola - you'll never walk alone. prelooda!

u razred tada ulazi špoljo i traži puljisku (?!). ko zna zašto? pitali ga mi to isto, a on kaže: ma neko mi ukro rokovnik (u koji upisuje ocjene i vremena trčanja i to sve) u zbornici. mislim da je neko od profesora i već sam ih optužio sad je već kasno (vjerujem da je to bio monolog). di je u svemu tome kolegica matea?? VAFL (very abnormal floor laugh). ma špoljo je kralj! :)

i onda sljedeći sat imali hajdi dobili testove i zaključivala ocjene. prema očekivanom imam 3. supač! u poluvremenu, imali smo blok sat, brko ivan (to je onaj lik na slikama desno u šveckom dresu što se popeo na neko drvo - naslov slike - majmun) išo zafrkavat krušku što ima 2 iz gospodarstva, a kruška mu lupi bekend i kaže ti imaš zaključen komad iz geografije. kolega brke samo je izašao iz razreda :). kakav RETERN od kruške. šta kažete na moj teniski sleng. LOL. kakav vokabular... lol evo opet :D

poslje gospodarstva smo normalno išli praćkat nogometića i kuvo sam u sebi al nisam reagiro na robija (maaamu :D) sljedeći sat nam je bio slobodan pošto je profa iz prava zaključila ocjene, ja i koljeno imamo 5 a kolega robi miz 3. a štaš. ljenčarili smo u razredu kad odjednom doleti prof iz vjernauka (nas dvoje bilo u razredu - kruška i ja), kasnije uletila i ana z., pa nam je prof zaključio vjernauk, poželio nam sve naj za bošć i nou godnu i pustio nas sa 6. sata. sljedeći sat smo imali njemački. ništa posebno.

eto tako je proteko zadnji dan zadnjeg prvog polugodišta u mojoj učeničkoj karijeri :(

za kraj evo jedna ultramegasupersmješna slika:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

interpretacija: trebe ko piške a kolega koljeno savjetuje fotografu robiju... nešto VAFL

Post je objavljen 22.12.2005. u 18:27 sati.