Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/boatman

Marketing

TRANSAKCIJA UMA

Svi smo mi katkad zalutali u banku i izvršili pokoju transakciju, a sve veća većina ponese i pištolj kako bi navedena na kraju bila i uspješna. Smiješno je da groznica pljački sa starog divljeg zapada lagano postaje svakodnevnica novog divljeg istoka. Možda jednostavno ne možemo postati toliko željeni zapad ako se prvo ne ugledamo u najjaču zvijezdu vodilju ka civiliziranosti - Ameriku, te počmemo primjenjivati njihov model razvijanja nasilja do bolesnih granica te uspješnog maskiranja istog u kojekakav virtualni vrh bljuzgave civiliziranosti.
Amerika kao jedan totalitaristički gospodarski a nažalost i politički stup svijeta jednostavno mora biti uzor svim drugim malim potlačenim zemljicama koje trče za njenim stopama koje nas svih zajedno vode u novu budučnost..., NJIHOVU budućnost.
Mislite li da čovjek gubi slobodu samo u ratu, varate se!
Čovjek gubi slobodu čak i kad se nađe u sjeni koja mu spriječava da se ugrije na suncu i niko ne smije imati pravo da se uzdiže ka suncu i upija njegove zrake, a da pritom iste zaklanja onom koji pokraj njega leži.

Post je objavljen 22.12.2005. u 01:21 sati.