Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/azhdaja

Marketing

Rudarima

Da, neki ce reci da je ovo izljev bijesa, i depresije, jer mi je netko drag negdje... Neki drugi ce reci da je ovo izraz nezadovoljstva jer nisam neko vrijeme bio doma. Oni koji nece nista reci, takve ovdje ne zelimo, znaci, kaj se mene tice, cim vise to bolje... Uglavnom:

Citam na netu, kazu Ovi neki se bune zbog toga sto su Oni neki radili priloge da je Tudjman partizan i sta ti ja znam sve ne... e sad, mene zanima dal Ovi sta se bune, dal se oni bune zato sto misle da Tudjman nije partizan, ili zato da bi svi mislili da se oni moraju buniti, bez obzira bio Tudjman partizan ili ne... I kaj je ON ? KAJ ? pitam ja vas... neznam kaj je, mislim znam, ali nije to poanta. Poanta je bunjenje Tih i Tih zbog toga, nije cak problem ni u bunjenju, vec u tome sto iskoristavaju samoubojstvo nekog N.N. borca koji je navedeno (ne)djelo uradio nakon emitiranja doticne emisije... Ali (da, uvijek mora postojati to neko ALI, kao sto je Z. rekla) zapravo nije problem i to nemasovno samoubojstvo (RIP) vec ono sto mene zapravo muci je dal bi se itko bunio (ako bi, tko ?) da neki Penis Chiril napravi emisiju, tj da mu tema bude recimo
kradje u esSCeu (pritom, naravno, ne mislim na ove multimilijunske kradje, tipa firma koja je obnavljala brzu menzu u Dravskoj 25, je po odluci komisije dobila zabranu izvodjenja radova za eSCe, ali bez problema su najvise pola godine nakon toga pobijedila na eSCeovom natjecaju za obnovu share... naravno, moji dragi/e sumrezani i sumrezanke (bivsi, buduci i sadasnji) i ini, posljedice tog (ocito "postenog") natjecaja su vidljive... mrezu necu ni spominjat, pitanje je dana i sata kad ce svi nepropisno izvedeni i postavljeni kabeli (njih 100tinjak po paviljonu, koji su na dnu hrpe) pocet odjebavat i jedino rjesenje ce biti napraviti spisak soba sa "odjebanim" kabelima i da te sobe nikad vise, ili barem do sljedece "obnove", po svakoj prilici vjerojatno od iste zabranjene firme, nece imati pristupim ikakovoj mrezi... "OK", reci ce neki, "pa studiralo se i prije bez interneta"... pa mislim da vidite da nije poanta u internetu ili mrezi, ili koliko ko stvari shera na disku (oko cega se vidim u zadnje vrijeme neki repovi podvili)... Naponska mreza u kurcu... "pa studiralo se i prije bez struje... Topla voda (oprskrba istom) u kurcu pa studiralo se i prije bez tople vode..., nego mislim na ovo prave kradje, ove sokove sta nam iz dana u dan kradu, ali zapravo ne kradu nam sokove, kradu nam hranu, i sad cete reci da nisam ja najpametniji na svijetu i da sam prosvjetljen tek od nedavno... pa dobro, ali svejedno mislim ako doticni napravi tu emisiju o eSCeu da ce se javiti neki i reci pa kralo se i prije...... ili mozda nece, sve ovisi kol'ko cemo se dati jebati u mozak, odnosno da li svi ti politolozi, i strucnjaci iz svojih podrucja, ce jednog dana doci na Vlastu i sjetiti se eventualnih nepravdi koliko god one male ili velike bile ???

ili ce samo odmahnuti glavom i reci "pa sta, i moj djeda je bio partizan, nisu to losi ljudi, cega se uopce imamo sramiti ?" i uzeti svoju mjesecnu plavu kovertu i uklopiti se u siroku masu.

-- chimaera --

p.s. i jos k svemu tome strajk najavljuju... pih

Post je objavljen 21.12.2005. u 16:23 sati.