Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drkampokucama

Marketing

Mojoj ranjenoj ljubavi!

Ovaj post posvećujem svojoj teško ozlijeđenoj prijateljici koja je bila uvijek uz mene i pomagala mi u najtežim trenucima. Mogu slobodno reći da smo praktički zajedno od rođenja. Sjećam se prvoga dana vrtića kada mi je pomogla zavezati tenisice, uvijek me branila i štitila. Kako sam napredovao u obrazovnom sustavu tako je napredovala i ona, naše prijateljstvo je bilo jače i jače. Sve one male stvari koje je činila za mene uvijek su značile puno, bila je prava prijateljica, još uvijek je i neželim da ode. Zajedno smo ušli u pubertet i otkrivali intimu, bila je nježna, nevina, bio nam je prvi put. Sjećam se kako me milovala kako je bila nježna, ali istovremeno vatrena i predivna, pružila mi je takve užitke koje nitko ne može nadmašti, ali to nije bila puka strast i požuda to je bila LJUBAV. A sada ta ljubav vene s njom, krhka je, ranjena. Ne želim ju izgubiti, ne želim da ode, osjećam se bespomoćno, kako ju nisam uspio zaustaviti, zašto nisam bio s njom, volim ju. Volio sam ju i kad sam bio i s nekom drugom, uvijek sam se vraćao njoj, znao sam da mi je suđena, sad kad ju vidim ranjenu tuga me obavije, što ako ode bez da zna što osjećam prema njoj. BOŽE MOLIM TE DA SE OPORAVI! Reći ću joj sve što osjećam, želim biti s njom do kraja života, želim se brinuti o njoj, pazit ju i štiti kao što je ona mene. VOLIM JU! Cijelo vrijeme mi prolaze u strašne slike o tome što joj se dogodilo. Vidim ju kako se punom brzinom zabija u betonski zid. Punu modrica nepomičnu. Vidim kako ju odvoze na hitnu, beživotnu, kako se doktori bore da ju otmu o vječne propasti. Srce mi lupa, iskače iz grudi. TO SE NE DOGAĐA! TO NEMOŽE BITI ISTINA!
ŽELIM VRATITI VRIJEME! OSJEĆAM SE BESPOMOĆNO! ZAŠTO SI TO NAPRAVILA? ZAŠTO? ZBOG JEDINICE IZ FIZIKE NA KRAJU POLUGODIŠTA DA SI TO UČINIŠ! ZAŠTO SI MI TO UČINILA! Vrati se molim te. Ne mogu bez tebe, nitko nije kao ti.

Molim vas kolege blogeri stavite njenu sliku na svoj blog i pomozite mojoj prijateljici da brže ozdravi....mojoj prijateljici koja mi je sve na ovom svijetu....mojoj ljubavi











Free Image Hosting at www.ImageShack.us
mojoj Desanki Šakić

Post je objavljen 21.12.2005. u 14:07 sati.