Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lutkice

Marketing

jedan brzinski...

Jurim na posao, pa samo da se javim Vama koji ćete možda zalutati na ove stranice (vidim da su počeli padati komentari, što mi je iznimno drago). Cijelo jebeno jutro sam potratio na nekakve gluposti (pa nastavljam u istom ritmu i dalje za društvo u kurcu), i došlo vrijeme kad se moram preobući u finca (kravatica, odijelce, cipelice... ma pravi mamin sin). Sranje... kome se ipak da raditi (gdje je ono zlatno doba kad se živjelo od razmjene ovaca za picu **čitaj: stidnicu**)??

Ništa....
...nećemo sad zahvaljivat i odgovarat na svaki komentar, ali Aristonu kralju Coola, vojvodi Funka, alatoyahu R'N'R (ste gledali Vojničinu?) moram posvetiti još koju minuticu. Evo care, kao što si i ti pozvan, pozvani su i svi slični Saše, Tinovi i Kedže da me pljujete, a za svako pljuvanje dobite po jednu pusu (kud god želite, samo ne u to ružno lice).
I ostanite mi lijepi, dobri i pametni ( i COOOOOL naravno ) - (i kad smo već opet kod COOL-a, počni nositi čekić sa sobom kud god ideš, pa se rokni njime u čelo svaki puta kada ti pobjegna ta ofucana amerska tvorevina).


2AS

Post je objavljen 21.12.2005. u 12:44 sati.