Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mybigblue

Marketing

Jaja pod oblake

Image Hosted by ImageShack.us
Čitala sam nedavno u dnevnim novinama pismo jedne žene koja se žali na vremensku prognozu. Ali ne na Vakulinu netočnu prognozu ili na vremenske (ne)prilike koje utječu na njezino zdravlje. Ona se žali na oblake! Da, na oblake.

Primijetila je da se promijenio grafički dizajn oblaka i žena je ogorčena. Hm, najprije mi je bilo zanimljivo kako je ona revoltirana oblikom oblaka na slici za vrijeme Hateveove vremenske prognoze. Oblaci, pa što? Kadli, promotrim ja to malo bolje...Kad ono...Huh! Ima se što vidjeti. Karton jaja poslagan preko naše Kroejše i ta jajca glume oblake.

Elem, a ja se čudila zašto je žena reagirala na sliku. Pa ti oblaci stvarno izgledaju kao jajca! Prodaju nam jajca pod oblake! I sad, vjerovali ili ne, kad god vidim vremensku prognozu i te slike, ja se toga sjetim. I vidim jajca. Kokošja jajca.

No, uzmemo li u obzir da je Vitez davno rekao da je naš Sabor kokošinjac, a da se odnedavno opet žučno raspravlja o Hateveu i da naši političari drmaju našom dalekovidnicom (ha,ha, ova mi je riječ blagi užas i baš zato se nalazi ovdje), nije ni čudno što su i na prognostičkoj karti svoje mjesto našli - jajasti oblaci.



Post je objavljen 20.12.2005. u 22:53 sati.