Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uskoplje

Marketing

Neispunjene želje

Caritasova božićna akcija


Jeste li u ovo predbožićno vrijeme, vrijeme rastrošnosti i nekontrolirane kupnje, pomislili na one među nama koji predstojeći Božić neće provesti u obilju, a takvih je, na žalost, danas mnogo i u našem Uskoplju?
Ako do sada niste na to pomislili ili ako još niste našli načina da pomognete našim najsiromašnijim sugrađanima, Caritas BK BiH vam pruža priliku da to ipak, pa makar i u zadnji čas, učinite.
Naime, Caritas Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine u suradnji s Hrvatskim Caritasom organizira Božićnu akciju pod nazivom «Neispunjene želje» kojom želi uljepšati božićne blagdane brojnim siromašnim obiteljima u Bosni i Hercegovini te pomoći najugroženijima. Za ovu akciju Hrvatski Caritas je donirao čestitke i plakate. Akcija uključuje prodaju čestitki putem biskupijskih Caritasa.

U akciji se može sudjelovati i pozivom na donacijske telefone:
BH TELECOMA 094 291 005 (2,211 KM/ fiksni i 2,218 KM/mobilni i HT MOSTAR 092 850 800 (1,86 KM7min)
te uplatom na žiro račun:
UniCredit zagrebačke banke BH 338 320 77 0000 1047.


Prikupljena sredstva bit će podijeljena siromašnim obiteljima diljem BiH. Podsjećamo da je problem siromaštva aktualan u BiH i deset godina nakon Daytona te se nadamo da ćemo ovom akcijom unijeti tračak radosti bar za božićne blagdane u najsiromašnije obitelji. Pozivamo sve ljude dobre volje da se uključe u ovu akciju i na taj način pridonesu promicanju pravednijeg svijeta.

Post je objavljen 20.12.2005. u 12:00 sati.