Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing



Ja detektiv...

Uskoro idem na kavu sa frendom. Pitat ću frenda zna li broj čovjeka sa kojim smo jednom zaista davno pošteno zaružili.

Prvo me čeka objašnjavanje kad smo to s tim tipom zaružili i gdje. Problem je što smo frend i ja na tom mjestu puno puta pošteno zaružili...pokušat ću mu osviježiti pamćenje karaokama koje su se pjevale taj dan.
Ne znam kako se zove taj tip čiji broj trebam, njega sam tih ružilačkih dana sreo nekoliko puta na najrazličitijim mjestima i ružio s njim. Dok bih ružio sa tim tipom on bi mi pijano pričao o jednoj divnoj mladoj ženi u koju je nesretno zaljubljen...

Frend s kojim idem na kavu 99% sigurno nema broj od tog zaljubljenog tipa s kojim sam par puta slučajno zaružio. Frend zato 99% sigurno ima brojeve nekih ljudi koji imaju broj tog tipa.

Broj tog tipa mi treba jer je on jako dobar prijatelj one žene o kojoj mi je stalno pričao, žene u koju je bio nesretno zaljubljen. A ja u stvari trebam broj te žene. Sa tom divnom mladom ženom sam jednom zaružio (najblaže rečeno) i družio se (najblaže rečeno) s njom poslije, ali tada to nisam imao srca reći tipu koji mi se jadao da pati za njom, jer nas je baš taj tip one famozne večeri kad smo svi trojica zaružili upoznao. To je bilo prvi put u životu da mi je žena prva platila piće (mislio sam da ide na wc a vratila se sa pićem za mene) pa sam pao...teško je bilo (slobodnu) žabu u tu predivnu vodu natjerati...

Broj te žene mi treba zbog jedne druge drage žene, žene koja ima jedan oveći problem, ali kojoj bi ova moja kratkotrajna ljubav mogla pomoći, ako me se još uvijek sjeća...nadam se da me se sjeća, ako želim, upečatljiv sam ja :)
Broj ljepotice čiji broj tražim nemam jer su mi prije godinu dana ukrali mobitel...


Ako sve propadne, imam plan B, na ovaj ili na onaj način naći ću onu u koju davno bijah zaljubljen :)

Sve vam je jasno ko pekmez, zar ne?


Vaš Ddadd

:D


Post je objavljen 19.12.2005. u 18:54 sati.