Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/metallac

Marketing

Killing Kind

Ouuu jeeeaaa!!!
Ajme sta je ovaj vikend bio nenadjebiv.Sva ova predbozicna nabrijavanja zahtijevala su malo opustanja uz egzoticni duhan i par litrica piva i bambusa sta smo ja i moja dva frenda (Rankstein i Lepr ) objerucki docekali.
Dim,vatra i pakao frcali su tijekom ispijanja abnormalnih kolicina gazirano-alkoholnih pica,a da ne govorim tek o playlisti koja je prasila tog petka (16,12,2005) navecer.
Zaboravio sam da je i sa nama bila frendica Lucija (Korn fan) i Hazo (Charles Bronson).
Sve je pocelo nabavkom vrece egzoticnog duhana i pjesmom Transgression od Fear Factory-a.
Stvar se zakuhala kad se zapalio prvi top te pocela stvar Seek & Destroy od Metallice,sta je zahtijevalo upotrebu svih mogucih ventilatora da bi zrak oko nas postao prohodan.
Mislim da su susjedi vristali od bola kad je Kirk Hammett poceo plest svoju mrezu na pjesmi Mercyful Fate (Metallica je jebeno napravila taj medley).
Da se ne stekne pogresan dojam da je cijelu vecer svirala samo Metallica bilo je tu i sljedecih bandova: Slayer,Iced Earth(Matt je do jaja),Iron Maiden,Aghora (perfektni progressive metal band,NABAVITE GA PO HITNO!!!),Death,Control Denied,Helloween (stari),Sepultura,System Of A Down,Marilyn Manson(nema feste bez tog genijalca).
Moram naravno i spomenuti da se je svirao i Benzin od Rammsteina (gdje se bubnjar potrudio oko svirke na kasama) da se ne bi moj frend Rankstein naljutio (pitam se samo zasto-ime govori samo po sebi). Poceli su padati dogovori oko koncerta Helloweena u Zagrebu (jako dobar band i drag ako uzmem u obzir da sam ga slusao daleke 1992).
Naime,slozili smo se oko jednog,a to je da pjesmu Keeper Of The Seven Keys treba gledati uzivo sa pola litre hladne pive u jednoj ruci i pljugom u drugoj. Metal forces!!!
To me odmah podsjeti (moram se malo preseravat) na koncert Marilyn Mansona u Milanu(07,06,2005) gdje sam ispijao pol litre Heinekena,kurio cigaru,a speed je radio cudesa (ne veca nego Manson).
Koncert u Puli je bio identican ali i puno drazi jer je samnom bila cijela ekipa bandita i feeling u Areni i oko nje nenedjebiv.
Evo,poceo oko petka,a zavrsio na Mansonu,kako ja to volim.
Uvijek zavrsim na Mansonu,sto polovina moje ekipe docekuje sa: Sta opet Manson?.
Petak je stvarno bio dobar jer smo prekopali po svim uspomenama (od koncerata do ljeta 1998, te razlicitim posjetima policijskim postajama )sta smo ekipa i ja prosli u svim ovim metal godinama.
A moram i koji put napisat o ljetu 1998,ali to je druga i duuuga prica.
Novi System Of A Down -Hypnotize ful baca na neki punk(pokvarili su se da ga jebes)ali je zato Demons& Wizards novi DO JAJA!!!!


Post je objavljen 19.12.2005. u 11:24 sati.