Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rockchild

Marketing

Mali osvrt na nešto što me natjeralo da se zapitam....

Dakle, kao što sam rekla Kužici, sinoć, ajmo reći jučer popodne sam samo malo rasčistila kauč, da imam kamo sjesti….toliko o pospremanju sobe!
I još nešto za Kužu, jučer sam morala ići ća jer mi stara skužila da umjesto da pospremam sobu ja visim na netu, pa se naduvala ko žaba i sve ono što ju je ispunjavalo istresla meni u lice, hoću reći održala mi je govor kojeg se ne bi posramili ni naši poštovani političari. Volim ja svoju staru, ali ponekad zbilja nije fer.
Dakle, moja soba….hmmm…odakle da počnem?


Ugl, ja sjedim za južnim zidom trenutno, di mi stoji komp stol. Pored mene je radijator i kauč, na istočnom zidu su vrata i par onih spomenutih darkerskih plakata, na sjeveru ormar i krevet, a na zapadu prozor i neke kutije. To za sada djeluje pristojno, zar ne? A istina je da mi je jedino kauč rasčiščen, prozor je oblijepljen nekim stickersima, radijator designed by me, vrata prekrivena plakatom, zid ima bezbroj lijepljenja i skidanja spomenutih te je to preživio bar 6 puta do sada, ormar mi se negdje ne da ni zatvoriti, a unutra je i mene strah zavirit, Kuža :) krevet nisam pospremila od prošlog tjedna (nedostatak sna i vremena) komp stol vrvi papirićima i cedeima, čašama i olovkama u svim bojama, ma ni najbolji crtači ih se ne bi posramili, a te kutije ispod prozora, one su zasebna priča… u njima ima od mojih crteža i pjesama do nekih starih stripova, to sve moram maknuti nekamo….

To bi bila moja soba, ali moja je i zato ju obožavam, makar već počinjem iskašljavati kuglice prašine… šalim se, ali i to bi moglo biti uskoro, osim ako mi majka ne donira sat svog strpljivog uređenja interijera…

A evo nešto i za ratm-a ako me opet budeš koji put čitao…. Voliš Electric nights? Mislim da tamo ima najbolji raspon glasa.

Don't forget where you are coming from, hide your make up…

Opet ponavljam da si moram malo urediti blog, ali kada ja to ne mogu……mrzim svoje znanje, mrzim sve što ima veze sa htmlom, a pogotovo mrzim što nemam vremena…. A možda danas što pokušam…

Evo, ne mogu a da ovo ne komentiram. Dakle, u prošlom postu naišla sam na comment stanovite Chrissy. Imam veeeeliki dojam da se ona samo šali sa opisom svog života, pogotovo na opisu njenih prijatelja….koji li su to komnetari, da ti mozak stane!

„jednostavno ne razumijem te rockere.. mislim što vi vidite u toj glazbi? pa to je samo dernjava i pjevači i pjevačice uopće nisu lijepi i drogiraju se!“ kaže ona

Rock kao takva vrsta glazbe nije dernjava…kako kaže anoniman posjetilac mog bloga ratm, kroz rock pjevači ispucavaju sve što im je na duši, svoje emocije, svoj stav o ponajprije životu. Ti svoj stav, Chrissy, izražavaš kroz uljepšavanje sebe, oblačenje u najnovije trendi krpe kojima večina ljudi, koji si to uspijevaju priuštiti, zapravo samo nesvjesno želi prikriti nedostatak samopouzdanja, neki nedostatak na svom tijelu koji misle da će biti manje uočljiv ako na majici piše dizajnersko ime u neon rozoj boji. Ima i druga strana medalje. Neki „rockeri“ također možda nemaju dovoljno samopouzdanja, traže se, ali oni to prikazuju kroz svoj stil, ako daju jasno do znanja koju vrstu glazbe najrađe slušaju, dakle iza nje mogu stajati najdepresivniji tekstovi, a rockeri onda uspoređuju i sebe sa tim tekstovima… Evo, to je neki primjer koji sam sada izvukla, pojma nemam odakle, ali to je moj stav. A nadam se da si ovim shvatila što ja želim reći, da nije važno dali je netko šminker, rocker, šofer, poduzetnik, osnovnoškolac, srednjoškolac, muško, žensko… Svi smo mi ljudi, samo postoje određene kategorije koje nas zapravo samo dijele, no svi želimo biti u barem jednoj kategoriji, jer želimo osjećaj da negdje pripadamo, a što je ipak najvažnije, da se osjećamo dobro i da volimo mjesto kamo pripadamo, bez obzira što drugi mislili o tome.

Al sam ga isfilozofirala, ne mogu vjerovati da sam ja ovo natipkala, no samo želim da svi fucking shvate da ja ne volim separiranje, ali volim istaknuti omiljene stvari, što mnogi ipak shvačaju kao da se ja odijeljujem, no nije istina….a ponajmanje je istina da želim drugima nametnuti svoj stil, ne, samo ga želim pokazati….

Nastaviti ću ovo u drugom postu, sada stvarno nemam vremena...kizz, and rock on....

Post je objavljen 18.12.2005. u 21:28 sati.