Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/soniczoil

Marketing

PLAYGROUND! ("crunch-show") - Močvara - 16.12.2005. (petak) + intervju s "cruncherom"!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Do sad ste vi mene pitali, a sada ja pitam: što je to zapravo “crunch-show”? Odgovore ćemo, nadam se, vidjeti u komentarima. Obećao sam da ću neke od dosad postavljenih objaviti, pa evo:

1)

ti si uvjerljivo najiritantniji, najpretenciozniji kvazi trash umjetnik. Katastrofa. Tebe jedino mogu popušiti potpuno umjetnički i glazbeno neobrazovani isfrustrirani "totalno drukčiji" pubertetlije. Mislim da me nikad nitko ničim nije toliko iživcirao kao ti svojim toliko puta vidjenim i neinventivnim, dosadnim i besmislenim nastupom. Da sam imala kakvo trulo voće uopće se nebi libila gadjati te. najtužnije je što ti uopće imaš i prilike nastupati, a to je problem potpuno nekritične zagrebačke publike. zato nam je i klupska scena tako dosadna i nezanimljiva. KATASTROFA! (bez potpisa)


2)
ovako, bio sam sinoć na tvom 'crunch-showu' i oduševljen sam. i zbunjen pomalo... lik, ej, ti si legenda, majke mi... imaš savršeni smisao za besmisao... gdje mogu nabaviti tvoj album? čitao sam da si ga dijelio ali ja to nisam ni znao. gdje mogu naći tvoje, tekstove, snimke...? (shizofrenichar)


3)
bio sam u močvari i bio je totalni zakon... (hoky)


4)
Etui Etui za hrvatskog predstavnika na pjesmi eurovizije! (damir)


5)
etui etui ..bezveze (bez potpisa)


6)
Onda Etui... nisam nikad čuo za tog lika ali lud je ko šlapa! Muzika mu nije nešto ekstra specijalno ali on to sve nadoknađuje samim sobom. Kad je netko tak spaljen i ima bolesni performance, ne treba mu bolja mjuza:) P.s. masku sam si poslije spremio ko uspomenu za doma i dobro da se kroz usta na maski dalo pit pivu komotno :)(AllabertA)


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Iz moje perspektive, Močvara je u petak potpuno zadovoljila! Svakako je bilo lijepo čuti Mozarta na nabrijanom razglasu, osloboditi osobnosti (jer što će nam “ona” na partyju) mnoštvo ljudi koji su posegnuli za maskama, okruniti kutu vječnim natpisom uz pomoć auto-laka, a i čuti ljudsko vrištanje i podržavanje dobrog ludila. O čemu ja to? Tko je bio zna, a tko nije - morat će uhvatiti sljedeći show, koji ipak neće sadržavati te, već neke druge elemente. Svakako moram izraziti zahvale mojim dragim pomoćnicima: M.Manymum zbog već konstantne pomoći u pripremi i fotkanju cijelog ludila, a onda još Bbopu, Ninu i Miri na dijeljenju maski i omogućavanju “Ramones letenja”. Na poslijetku i VJ-u Sans T' Polu koji je usprkos svim problemima prije nastupa ipak odradio vješt posao, kako su mi govorili drugi poslije showa. Ja sam nisam vidio niti sekunde vizualsa jer sam gore bio sučeljen s njim. Tako se vjerojatno osjeća platno prilikom izvedbe.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Zahvaljujem na dobrotvornim prilozima, i čestitam vama koji ste dobili cede. Hehe, kroz cijelu Močvaru u šešir dobijem samo 5kn, a onda mi neki čovjek pored stejdža stavi 60kn za tri cedea. Ovdje ga proglašavam velikodušnim! Još uvijek mislim da je dobra prilika za par novaca dobiti disk (ili me pak u jednom trenutku dobro zbuniti pa da vam ga poklonim – kao što je napravio neki momak koji me ponudio frulom!) - čime možete prikratiti čekanje do izlaska kompletnog dvostrukog albuma.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

I samo da spomenem kako mi je Shitmat prošao nekako prebrzo, a da su me za podij zakucali Funk Guru i Phillipe/Feelipa, i kao neki vračevi držali do pola 5 bez odmora. Psihodelični breakbeat, trance zvukovlje i gomila dobre vibre ne nalazi se inače baš na svakom koraku. Ovaj put se našlo sve to.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Hvala na Playgroundu, može i ubuduće!

A inače, imate i intervju koji je samnom napravio Lignja urednik rubrike "Mlado Meso" na Glazbenom Monitoru, ujedno i prvi čovjek koji nije iz obitelji s BUKE a upustio se u pisanje o mom liku i djelu! No nije taj njegov status dugo potrajao, odmah poslije intervjua je pao dogovor o novom suradniku našeg web magazina - i tako je on sada dio Bukinog Stručnog Tima S Terena! Pa evo mali uvod u njegov rad:


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Etui Etui Soniczoil: Žrtva zavjere lego kockica i star-wars figurica

Etui Etui Soniczoil mladi je glazbenik iz Bjelovara kojeg se tek djelomice može opisati svrstavanjem u žanr elektronike. Opis njegovog nastupa kojeg naziva crunch-show puno govori o njemu: „Osim što svira bas na programiranu podlogu i našminkan radi grimase, crta stopala na komadima papira, baca se u publiku i skače po njima, uletava u publiku i dijeli maske našminkane poput njega, ima i totalno originalnu prodaju CD-a poslije koncerta. Dok još nisi siguran je li crunch-show završio Etui Etui postaje pantomimičar koji se spušta među publiku sa polucilindrom u jednoj ruci, a diskovima u drugoj. Ljudi, s obzirom koliko im se svidjelo/koliko imaju para daju lovu u šešir i dobivaju CD“. OVDJE JE CIJELI TEKST


A na desnoj strani vašega ekrana možete otvoriti još neke fotke s PLAYGROUNDA!

Post je objavljen 18.12.2005. u 14:02 sati.