Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bebeca

Marketing

Zenba više nije kul, so ni stari dizajn nije. Mada je onaj dizajn baš odisao nekom dubinom, šta ja znam. Na kraju krajeva to je samo dizajn. Ovde pričamo samo o suštinskim stvarima, tako da će ubuduće deo koncepta biti i permanentno menjanje dizajna, da bi se ukazalo na njegovu inferiornost u odnosu na imanentno.
Ove nedelje sam bio na odmoru. Morao sam. Zato sam i ostao kući sve vreme. Uživao u stvarima za koje nemam baš vremena kada radim. Spavanje, perverzni doručci, čitanje, kuvanje, puštanje brade itd. "Try and catch the wind" što bi reko Bob Dylan. Čak sam u dokolici svratio i u neku galeriju, razgledao izložbu. Fino. Religiozne teme, muško-ženski odnosi. OK. Beograd je stvarno izgledao kao New York, onako sa pretprazničnim osvetljenjem, pun pomahnitalih žena-potrošača ili mi se to samo učinilo zbog unutrašnjeg zadovoljstva neradom. Pročitao sam sjajnu knjigu Intimnost Hanifa Kurejšija. Između ostalog svidelo mi se i ovo: "Naravno, može da se eksperimentiše sa sopstvenim životom. Možda to ne bi trebalo raditi sa životima drugih ljudi".
Sad ću da odem da se obrijem, ali ću da ostavim brkove da malo zezam A. koja treba da dođe svaki čas. Ili što bi rekao B.Panasonik: "izgledaću ozbiljnije, a i nešto će me stalno golicati ispod nosa". Sinoć mi je A. rekla da ličim na nekog psa sa bradom. Hehe. Odmah sam počeo da se umiljavam i da je grickam.

Post je objavljen 17.12.2005. u 23:19 sati.