Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dasampostar

Marketing

Laku noć i sretno?

Naslov ovog posta naslov je i jednog dobrog novog filma, ali ovaj post nema veze s filmovima.
Otvaranje bloga dasampostar shvatio sam, i pokušao ga tako predstaviti, kao otvaranje prostora učenicama i učenicama koji će oni puniti svojim materijalima... Ne znam koliko je to uspjelo, ali nije u onoj mjeri u kojoj mislim da je moglo - što ne znači da neće. Blog je zgodan medij, a može i igrati ulogu vježbaonice iz koje bi se spontano izrodile kakve novine ili što slično...

Mislim da sam odradio svoje i sad ostaje na vama da radite ili ne radite dalje. Petra i Dubravka (4.c2) imaju "ključeve" bloga. Tko je zainteresiran, neka im se javi. Ne vidim nijedan razlog da se ovo ne nastavi - osim ako nitko ne osjeća potrebu za tim (što nije nemoguće, također).

Blog je počeo kao razredni, ali odmah na početku u njegovu opisu je stajalo da je tako samo počeo, a da se očekuje uključivanje svih koji to žele. Dakle, učenice/učenici PT škole - ako vas zanima ovdje nešto piskarati... - izvolite!:-)

Možda ću otvoriti svoj novi blog, ali o tome ću još razmisliti jer dosta vremena trošim na onaj vukovarski... Izbrisao sam "opis bloga" - zastario je, upišite novi ako mislite dalje...

Sretno!
A jesam li trebao reći i laku noć - vidjet ćemo. Vidjet ćemo, dakle, je li citat koji slijedi promašen (iskreno se nadam da jest):

Sad stavi tačku, reče on, a onima koji ne znaju šta to znači, kaži da je svemu kraj.

M. Bulatović, Heroj na magarcu, Rijeka, 1967.



nezanimame

Post je objavljen 17.12.2005. u 19:25 sati.