Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/myintlife

Marketing

KAKO SAM PROVELA DAN

Kao prvo i prvo, morate mi čestitat na maštovitom naslovu. Kao drugo i drugo, moram objasniti zašto sam prvo napisala da živim u Rijeci, a kasnije prepravila da živim u Zg. Stvar je u tome da su mi se starci rastali prije 2 g pa ja s mamom i bratom živim u Zg, a tata mi živi u Ri. A ja sam oduvjek volila Ri i tatin dvoetažni stan. U Zg živim u kući. I voljela bih da je u blizini onaj cool frizeraj. )))-:
A sada moje današnje izvješće:
Kad sam došla u školu zatekla sam prvašice kako me ogovaraju. Nakon 1. sata sam pitala LAnu koji im je, pa smo se posvađale tamo nasred hodnika. Onda je došao Sweety (k'o šećer na kraju) i dobro me kisnuo. Lana mi je rekla da sam k... i plačući otišla u razred (i ostale prvašice za njom).
Ja i Heartbreakerica smo tijekom zadnjeg sata (joooj,pa svi nas vole, neče nas odati onom tupom profi) otišle u shopping i sjele na coffeee. Tamo smo vidjele dva tipa s kojima smo zabrijali na ljetovanju ove godine na Zrču kad me ona posjetila. Zovu se Marin i Luca. Ja sam bila s Marinom, a Heartbreakerica prvo s Lucom, pa ju je on nogirao (kao da je njoj bilo važno), pa je prohodala s Marinom (nakon što sam je njega ostavila). Zbog toga su se njih dvoje posvađali (k'o da je nama bilo važno). Od tada se nismo čuli. A sada smo ih sreli u kafiću. Za vrijeme zadnjeg sata.
Sve u svemu, MAALO smo se pogledali (ja i Marin). Znam da imam dečka, ali Marin je takkoo zgodan. Pa nevini flert neće nikome naškoditi, ne?
Heartbreakerica je završila u zagrljaju s Lucom. Nisu se poljubiili, pa valjda nikome ne škodi.

To bi bilo sve za danas. See ya!!!!

Post je objavljen 16.12.2005. u 21:13 sati.