Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fantasy66613

Marketing

Tjedni pregled

Ponedeljak koma.
Utorak smo imali koncert s orkestrom. Nakon šta je završila generalna proba, ja i Denis smo išli po grdu ovak malo ( mislim išli smo u potrazi za dućanom, al kao za inat svi su bili zatvoreni i mi smo pola grada propješaćili, ne doslovno, da nešto nađemo) i tako su nas ostali trombonisti (bez emila) vidjeli kak idemo par puta zajedno. I na kraju smo se malo prije koncerta vratili u kazalište na sporedni ulaz koji u kojem je naravno bio mrkli mrak i kad smo već upli unutra denis je rekao: Da nebi netko nešto pomislio kad nas vidi da izlazimo iz mraka sami.... Ja: Ma neka misle šta hoće.... On: Da, imaš potpuno pravo..... :)
I kad je završio koncert ide Emil ispred mene i ja namjerno potrčala odmah iza njega. I na sreću malo dalje je bio Denis, i ja viknem sa smješkom na licu: Denis, čekaj. I kad se Emil okrenuo bože koji pogled, da ga neznam rekla bi da je ljubomoran. A mislim sigurno su mu kompanjoni rekli da su vidjeli mene i Denisa (mislim il bar Serđo ak zna da se ja palim na Emila)
Srijeda: Zaključila mi je 2 matiš i opet sam malo s Afroditicom raspravljala.... I imala sam probu kod Kurac jer u srijedu ja nastupam kao gost na njenoj produkciji, mislim JA PJEVAM!!!!!!!!!!!!!!!
Četvrtak: zaključila mi je geografiju 4. Imali smo BB i Emil je stalno bježao od mene. Glupo stvorenje.
Petak: Ostala sam doma. Dobila sam pa sam umirala cijelo jutro. Poslje mi je bilo bolje (nakon tablete, termofora i čaja) pa sam se otfurala do knjižnice i uzela Tristan i Izolda: francuski srednjovijekovni roman o ljubavi......................... super je. Pozdravljam vas jer me opet boli i idem u krevet čitat.
KISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


Post je objavljen 16.12.2005. u 20:07 sati.