Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/queenfrommars

Marketing

LIJEPI SAN I BOLJE RASPOLOŽENJE

Evo i ja se bolje osjećam.Napokon.Valjda će potrajat koji dan.
Sutra ću ziher bit dobro jel idemo nas četiri koke van pa se već sad nabrijavam na taj izlazak.Baš sam happy.Možda zato šta već mjesec dana nisam imala kvalitetan izlazak.Već mi se i motaju kombinacije po glavi šta obući.
Možda mi je i bolje jel sam jučer bila na kavi sa dvije frendice (koje će i sutra van sa mnom),pričale o svemu,kako već ide kava sa curama.
Na povratku doma srela sam frenda na kvartu i kaže on,ajmo na cugu i ostali hahari su tamo.Naravno odmah prihvatim,šta ću doma radit.I tako sjedim ja sa njih četvero...i Branko je bio tamo.Ja mu se samo smijuljim.Pita on meme da šta mi je.A šta ću mu reć?Možda mu dat adresu bloga da sam pročita post?Hehe...to bi bilo interesantno.Ipak mislim da će ostat na onome "samo prijatelji"!
I tako,nagovaraju oni mene da idem sa njima na novu godinu.I bi i ne bi.Imam još 2-3 ponude,a ove godine me baš umara taj doček.Sve je nekako isforsirano...moraš ovo...moraš ono...ma šta moram?Najradije bi ostala doma,ali to ozbiljno mislim.I imam još tri vikenda do nove pa ću nešto skemijat.
Moram vam se pohvalit da sam ovaj mjesec uspjela nabit telefonskog računa 700 kn,od čega mi na net otpada 380 kn.Meni je to užasno puno jel nikad ne dobivamo preko 400 kn računa,a starci se ni ne koriste telefonom nego samo mobitelima,pa me je malo šokiralo kad sam vidjela da je za sve kriv net,tj.ja.Pozlilo mi je.Odmah sam angažirala buraza da ode obnovit CAR-net,jel nam je istekao u 10 mj.,a kako nismo odmah otišli po novu lozinku i kako to sve već ide,upotrijebila sam staru lozinku za pristup T-comu jel sam brijala samo na par dana,nije to tako strašno skupo,bude buraz produžio CAR-net,a ono,razvuklo se na cijeli 11 mjesec i sad je došao i račun.No,krasno!Stvarno su bezobrazno skupi.
Danas tj.noćas sam sanjala Jona.Ne znam ni sama.Nešto čudno.Samo se sjećam da mu je kosica opet malo narasla (ne kao u 80-im,ali duža nego što je danas) i da je bila baš lijepo plava.Onako kako ja volim.I da sam ju...ono kao...opipala,i rekla da mu je ovakva frizura jako dobra i da tako ostvi neko vrijeme.Kao,ja znam šta valja.Ajme meni,svašta.Uvijek sam više voljela plave dečke!
A baš sam prije spavanja slušala njihove laganice,i zaspala sam uz njih tako da su valjda bili zadnje na šta sam mislila pa se je to valjda odrazilo i u snu...a ne znam...što god...i to je jedan od razloga zašto sam danas dobro.

PUSA

Post je objavljen 16.12.2005. u 14:52 sati.