Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hskzrinjskimostar

Marketing

100 GODINA!

Image Hosted by ImageShack.us

Mostarski hotel "Ero" bio domaćin nesvakidašnje svečanosti. Naime, pred mnogobrojnim članovima, simpatizerima i navijačima HŠK ''Zrinjski'' iz Mostara održana je svečanost povodom stotog rođendana ovog najstarijeg nogometnog kluba u Bosni i Hercegovini. Davne 1905. godine mostarski gimnazijalci na čelu sa profesorom Kuštrebom donijeli su nogometnu loptu i odigrali prvu nogometnu utakmicu u Bosni i Hercegovini.

Sto godina poslije Rajović, Karoglan, Džidić, Vidić, Mitrović… su tom istom klubu donijeli prvi trofej prvaka države u nogometu. Velike zasluge za to imaju i članovi Uprave kluba, kao i stručni stožer, a ove sezone stručni stožer na čelu sa Blažom Sliškovićem pokušat će obraniti titulu i donijeti još jedno veliko slavlje ovom gradu.

Ipak, da se mi vratimo na današnju svečanost, na kojoj su se odazvali gotovo svi sportski djelatnici ovog grada kojima je Zrinjski u srcu. Okupljenima se obratio predsjednik šampionske generacije kluba Miljenko Mandžo, a skupu se i obratio predstavnik Ultras-a koji je čestitao svim nazočnim stogodišnjicu kluba i još se jednom zahvalio svim igračima koji su u prošloj sezoni donijeli veliko slavlje navijačima osvojivši titulu prvaka države, te poručio da se navijači i ove sezone nadaju tituli.

Na svečanosti su podijeljene prigodne plakete i zahvalnice, a jedno od njih primili su i Ultras-i za svoju nesebičnu ljubav prema Zrinjskom.


zrinjski.info

Image Hosted by ImageShack.us




Post je objavljen 16.12.2005. u 09:20 sati.