Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Ante Roso ne otkriva ništa u Večernjem listu


Priznajem, nasadila me televizijska reklama za Večernji list s Antom Rosom. Već sam naručio sutrašnji primjerak s Trga. Na netu se pojavio tek oko 22. Dovoljno da opozovem narudžbu. Sam naslov na naslovnici lukava je podvala: Nije bilo trgovine o predaji!

Očekivao sam da ću naći demantije o optužbama na njegov račun, primjerice da nije istina kako je POA prisluškujući Rosu otkrila gdje je Gotovina ili kako on nije svjesno pomogao POA-i da dođe do Gotovine, a kad ono tek dvije zanimljivije rečenice:

Ante Roso: Gotovina nije trgovao uhićenjem

...Iako mene kao vojnika malo toga može iznenaditi, iznenadilo me najviše to da se uhićenje dogodilo na takav način i, drugo da je to uhićenje izvedeno u suradnji nekih hrvatskih obavještajnih služba...

VL: Što mislite o pokušajima da se uhićenje prikaže kao dogovoreno?
ROSO: Ne mogu tvrditi nešto u što nisam upućen. O tome će zasigurno jednom progovoriti i general Gotovina. Onoliko koliko ga ja poznam, sa sigurnošću mogu reći da Ante Gotovina nije trgovac i nije trgovao svojim uhićenjem!...


Koliko sam shvatio Ante Roso nije demantirao Ivicu Đikića iz Ferala, koji je jučer objavio da je Rosina i Grepina firma nedavno nastavila raditi na unosnom državnom poslu, što bi se moglo shvatiti kao uvertira u Gotovinin uhićenje.

Roso se, zapravo, osvrće na teoriju Ivice Marijačića u Hrvatskom listu koji je jučer ustvrdio da se Gotovina sam predao, a što da se moglo naslutiti već pred par mjeseci kada je u razgovoru s jednim prijateljem, na napomenu da je njihova komunikacija provaljena, navodno kazao da mu je to sad svejedno.


Post je objavljen 16.12.2005. u 00:55 sati.