Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/whirligig

Marketing

KAD SE JA PROBUDIM

Evo mene opet! Nisam se dugo javljala, ali to je samo zato sto nismo imali vremena. Svatko je imao svog posla, pa tako i ja. Naucila sam se pokazivati cijelim tijelom i pri tome istovremeno mahati rukicama i nogicama! Da, da! Nema vise samo jedne"kvrge" sad su dvije!! Po cijeloj sirini trbuha! I mama se uvijek smije kad pocnem lupat sad na desnoj, sad na lijevoj strani. Konacno mogu i mama i tata imati ruku na trbuhu i osjetit me istovremeno- svaki na svoju stranu! Najvise divljam navecer. Bit ce da sam nocna ptica, ma sta to znacilo....ja sam samo beba. No pravi tulum pocinje kad pocnem stucat, mahat rukama i nogama! Mama samo legne, zagrli me i mazi.
Skuzila je da se volim ludirati u kinu. Mama i tata redovito idu u kino, samo je sada odlazak postao otezan. Pa je tata sredio onu neku karticu s kojom moze kupiti karte preko interneta tako da moze kupit uvijek ljubavno sjedalo da kad ja krenem u napad (a to nekad zna mami proizvest kontrakcije i grceve) mama moze fino leci tati u krilo. Tako sam je izludila na H.Potteru- 3h se nisam smirila. Ko joj je kriv kad me nahranila kokicama. Morala sam ispucati tu energiju.
U pocetku me mama zvala "mala atleticarka" i to me zezala da cu biti trkacica- 100m s preponama! Onda me pocela zvati "balerina", no u zadnje vrijeme sam njena mala koja trenira sinhronizirano plivanje ;) No, nisu to neki mamini neostvareni snovi i nemam nadobudne roditelje vec to ona zamislja sta ja radim unutra. Mogu reci da nije daleko... Tata je juce izjavio da nam ne trebaju kolica jer cu ja cim se rodim vec znati hodati, aludirajuci na to koliko vjezbam hodanje u maminom trbuhu.
I dalje se svaki dan igramo nas troje. Tata zna biti zlocest pa me namjerno probudi, poigra se samnom i onda me ostavi mami da njoj divljam. Tad ona poludi jer zna da nece moci zaspat narednih sat vremena. Sad mu je pocela branit da mi se javlja kasno navecer. A ko da to ima kakve veze, tad je moje vrijeme i sta ja tu mogu.
Idem uzivati, mama mi pusta LA LA LOVE YOU od Pixiesa. To su mama i tata jedan drugom prije pjevali, a sada mama to pjevusi meni svaki dan ;)




PIXIES lyrics


Post je objavljen 15.12.2005. u 08:57 sati.