Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mean

Marketing

noga

Prije nego počnem,post je jako dug i moram najavit da nije za mlađe od 18 godina zbog EXPLICT CONTENT!! Thanx to Ozzy Osbourne! Lud je lik jebeno, jebeno lud.

Dan je počeo razigrano. Sunce sijalo, ptice pjevale, nebo se plavilo. Trčao sam po zelenim livadama obasjan suncem, sa smiješkom na licu i cvijećem u ruci, kad ono probudim se. Inače ne sanjam ovakve pederske snove, ali sam moral počet razigrano...

Zapravo je vani bilo valjda minus deset, jebeno mrzlo, hladno ledeno. Probudil sam se nenaspavan, mrzovoljan, u kurcu. Da dan bude još gori, čitajte. ako vam se da... jebeno

Zaigral sam quake 3, (za znalce) do 500 fragova i skužil da nisam ništ dobil u stat windouuuu jer sam igral skirmisha. 500 jebenih fragova i valjda 200 jebenih impressivi, i perfecta isto tak. I to mi uništi dušu tog dana, tj. ovog dana . da stvar bude još gora, moral sam na faks u 11. i tak ja čekam jednog lika vani, da idemo jer smo trebali na konzultacije iz informatike da uzmemo neku temu za seminar...... I lik mi kasni jebenih pol vure dok se ja vani smrzavam s friško opranom, novom frizuricom. Niš, popizdim i odidem nutra, zaigram newerwinter i zove lik DE SAM JA!!!! Pa jebote čekam te pol vure, poberem se nutra i onda me stigneš zvati.
U međuvremenu me sestra razjebala s USB MP3 SUPER ULTRA MEGA MAXI TURBO nekim playerom koji si je kupila i sad misli da je fora. (ako čitaš nina, a znam da mi čitaš blog, ne izrugujem se tebi. Dobar je empetri plejer).sad ako bu mi se sestra čudno ponašala, znal bum da je čitala.
Dobro natrag na priču, odidemo mi do faksa, stignemo 5 minuta prije vremena, a lika nema. Jebeno ZAKAJ????

SAD SE SIGURNO PITATE ZAKAJ SE POST ZOVE NOGA?? Čitajte dalje.................

I tak prejde to, i slijede jebene vježbe iz jebene statistike.. i to na kompjuterima pa koji če mi to u životu jebote, pa nebum valjda jebeni statističar. I to prejde. E sad na jebeni tjelesni. Za one koji znaju di se nalaze bazeni od FOJA znaju o čemu govorim. I to peške!! Dojdemo mi tam i zaigramo ragbi košarku kad ono jebenih 10 min pred jebeni kraj sata se mi neki lik s dugom kosom nejebe pod noge dok pucam na koš( nemam niš protiv duge kose, to valjda svi znate) I NARAVNO JA SLETIM NJEMU NA NOGU I SJEBEM SI GLEŽANJ. Životinjski urlik i bolna faca nisu ništa pomogli, jer sad upravo pišem i slušam „crveno, crveno vino“, a noga mi debela ko..... ste kad gledali sumoborce??? E.....

Evo vam konačno noge. čitajte dalje................

Nakon jebenih vuru i pol na hitnoj sam došel doma. Vozikal sam se u invalidskim kolicima.

Sad najozbiljnije: nikad u životu nebi htel biti u tome već. Svaka čast ljudima koji s tim žive i nose se s tim. Respect.
I ovak se osjećam najjadnije na svetu kad samo s štakama hodam.

Dobro, se bu prešlo i to bude. Miro, nisam išel s ovom curom na kavu, jer sam bil u hitnoj. Pozdrav tebi i svim „kolegama“ s faksa.

Shvatil sam da mi je ovo najduži post do sad. Isuse postam bum ko Žarka i pisal po deset stranica! Zajebavam.

POZDRAVI:

Pozdrav EDITI, jer mi je puno pomogla s ovim događajem. Mentalno mislim. E da sad sam se sjetil. Kad ovo objavim idem gledati dvd od incubusa! zAKON!!

Pozdrav Ivanu, sad si me videl s kratkom kosom....

Pozdrav svim ljudima koji me poznaju i dalje...............

Nek se niko ne osjeća izostavljeno, jer fakat mislim na sve vas.
All my love mean!


Post je objavljen 14.12.2005. u 22:35 sati.