Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rilady

Marketing

Ja više ništa ne razumijem

Image Hosted by ImageShack.us

Ma mogu biti još 10 puta pametnija, iskusnija, mudrija, lukavija i ne znam ti ja što, ali ja fakat nikada neću razumjeti taj muški rod.

Upravo sam provela sat vremena razgovarajući s mojim bivšim. ONIM bivšim koji mi je zadavao toliko problema dok nisam napravila rez. Postigla sam puno. Razgovarala sam s njim s guštom, ali samo zato što je on sada bio na strani da pita hoćemo li se vidjeti, a ja sam ta koja odlučuje o svemu :)). Ajde, ako ništa drugo, ovaj telefonski razgovor definitivno je popravio raspoloženje nakon onog današnjeg koji me ubio u pojam...
Ovaj razgovor mi je bio interesantan :))) Jaaaaaaaaaaaaaaakoooooooooo....

Previše sam sada dobre volje da bih mogla staloženo objasniti situaciju.
Stvar je zapravo vrlo jednostavna: želi sex samnom.
Pustit ću na stranu sada sva retorička pitanja tipa „Kako si ti meni?“, „Što ima novoga?“, „Kako posao?“, bla, bla..... Pustit ću na stranu sve komplimente tipa „Pa ti si super cura“, „Ti si posebna“, „Ne mogu ne misliti na tebe“, „Sigurno super izgledaš kao i uvijek“, bla, bla....
Činjenice koje ne mogu pustiti na stranu su a) on još uvijek ima djevojku s kojom planira skijanje i b) hoće provesti vikend samnom. U Zagrebu. Ovdje. On hoće doći u Zagreb za moj rođendan i pokloniti mi sebe.
Sada je to samo koji mjesec zakašnjela reakcija. Da je to htio dok smo bili zajedno, nitko sretniji od mene. Sada sam se tome jako dobro nasmijala. Priznajem da godi čuti da netko želi doći provesti vikend s tobom, ali hello, pa nisam ja automat koji uključuješ po potrebi.
OK, priznajem da ne bi bilo prvi put da se zbog dobrog sexa družim s bivšim s kojim su osjećaji (sada) pod kontrolom. Dobar, štoviše odličan sex je uvijek dobrodošao jer, kvragu, pa to je potreba. Ali, baby, ne kada ti zaželiš.
Uostalom, koja je to fora da pored svoje cure mene zoveš na vikend? Nađi neku koja ti u sexu odgovara kao ja, ili čak bolje. Nauči je onim stvarima koje smo mi izvodili, smisli nešto, riješi problem na drugačiji način... ali nemoj mene uplitati u to.
Ja zaista ne razumijem te muškarce. Neću reći da su svi isti, jer NISU, ali ja više niti jednog ne razumijem.
Zato, fup (danas smo komentirali neke slične stvari) i ostali dečki koji ste posjetioci ovog ludog bloga, pokušajte jednoj zbunjenoj djevojci objasniti u čemu je stvar da ne želite vezu s djevojkom (govorim općenito), ali želite ju imati u blizini za potrebe za koje možete naći bezbroj drugih djevojaka. Ma objasnite bilo koju mušku situaciju jer ja više nisam pametna po tom pitanju, a mislim da nakon svake veze postajem još bedastija.
Cure drage, savjeti i iskustva dobrodošli.

Ja fakat trebam pomoć jer meni više ništa nije jasno.
Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 14.12.2005. u 19:58 sati.