Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cooharica

Marketing

matemtika treci dio

A joj

Stvarno mi je zao ekipe koja je isla na usmeni iza mene jer su svi pali. Rekli su mi da je malo postao zivcaniji nakon moga odgovaranja :) i jednostavno nisu bili za prolaz.

Sve se bojim sta ce meni napraviti u ponedjeljak.
Vec vidim scenarij:
Dolazim na usmeni sa jos mozda trackom nade da cu proci, ali kako on samo radi mene mora dolaziti na faks e sada cu ja zato i platiti. Bojim se da ce se izzivljavati, srusiti me i nakraju, posto cu ga definitivno :D izzivcirati (jer sam ga dosada svaki put uspio izzivcirati pa cak onda i kada sam prosao duge matematike), i zapamtiti (nikada se nesjeca nekog od prije makar je vec polozio jedan predmet kod njega, gleda na to kao drugi predmet i idemo otpocetka. Daje ljudim novu sansu prije nego ih ponovno zapamti :D sto je uredu), a to nevalja kada vas profesor "zapamti", barem ja nisam nikada imao dobra iskustva, a ovaj zna biti sklon tome, a isto tako zna biti i jako dobar...baaahhhh

Posto iz iskustva znam da fakultet nije samo ucenje i ucenje nego je vise kao jedna velika partija saha gdje traba dosta taktizirati i ponekada propustiti jedan rok radi postizanje viseg cilja kasnije, pocinjem razmisljati da bi mozda bilo bolje da mu kazem da bi ja radje drugi put.

80% je da cu pasti jer znam koliko znam, a i znam koliko sam trebao uciti da prodjem ostale matematike , a i znam da je iza mene rusio kolegicu koju sam prije samog usmenog ispitao i cura je znala odgovor na svako moje nebulozno pitanje kojeg bi se sjetio, a i na svaki teorem i definiciju i popratni sadrzaj.

Ne znam, ako me zapamti znam da necu 100% proci na zimskom roku jer mu je to sve jos frisko :), a i ovo mi je tek prvi izlazak.

Ah ne znam. Idem ja uciti pa cu vidjet vec do ponedjeljka!

later

any advice?

Post je objavljen 14.12.2005. u 15:08 sati.