Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/larchtreeparty

Marketing

Bombardiranje Slovenije i Čačka / Noć Svjetlosnih mačeva / Pavle and the Cookie Factory

Darth Vadder

U svrhu očuvanja svetog mira u vlastitom kraljevstvu, odlučih potpisati Pakt o suradnji s Istrijanima - tajanstvenim, ali sasvim pitomim plemenom koji obitava s onu stranu slovenije.
'Istarski partizani', najreprezentativniji od istarskih boraca, poznati su diljem kozmosa kao hrabri ratnici i iznimno vješti diverzanti, što ih čini i potencijalno vrsnim topovskim mesom.
Istra će potpisivanjem ovog sporazuma dobiti ograničenu (kurac od) autonomije, a bit će organizirana kao vojna krajna – štit prema barbarima sa sjevera.
Slovenija će se tako naći u položaju prema Europi koji je u Kama Sutri poetično nazvan - potpuno u duhu indijske mistike - 'jebanje u guzicu', što na sanskrtu znači analni seks s naglaskom na vrlo bolan.

Kapetan i Tusta

slovenija – guzna rupa europe, prokrvarit će poput teško bolesne pičke čim se njezine granice prema ostatku svijeta zatvore. Trupe gusarske vojske pomiču se prema kredom nacrtanim granicama ove mizerne zemlje ovoga trenutka. Samo je pitanje ručka kada će ondje dospjeti. S Gusarskim kraljevstvom oko sebe, slovenija će ostati potpuno izolirana. Obzidavanje slovenije započet će sljedećeg petka u 8:00 AM, a planirani završetak radova tempiran je na oko 8:15 AM, najkasnije.


U međuvremenu, obračunao sam se s nepoćudnim elementima u državi. 'Čistka' je popularno-dječji naziv za ono što se desilo nakon noći 'Svjetlosnih mačeva' (02.-03.12.2005. AD) na vrhu Medvednice, gdje se nalazi privremeni stožer gusarske vojske. Oboružani jedino suzom u oku i pjenom na ustima uspjeli smo savladati nadmoćnijeg i do jaja i pičke naoružanog neprijatelja (koji nikada ne spava!) i preventivno ugasiti sve pobune koje su možebitno mogle uslijediti. Poubijali smo sve što hoda, a nismo štedjeli ni dijabetičare ili kako se već zovu oni s malim jajima. A bogami nismo štedjeli niti ruma nakon pobjede.

Kao najveći problem pokazao se ustanak Pavla, samoprozvanog istarskog Imperatora, Kralja kolačića. Jedan od razloga sukoba s njim leži upravo u drevnom sportu nazvanom jednostavno 'kolačić', što je francuska riječ za slatko desertno jelo načinjeno od biskvita i glazure; te smatramo da taj pojam fenomen moramo detaljnije objasniti.

Pavle je Sith Svega

'Kolačić', ili kako ga istrijani nazivaju – 'kolačić' (ali s drugim naglaskom, zamislite...) u etnologiji je dobro dokumentirana pojava. Igra je to koju može igrati 5 do 10 potentnih muškaraca, relativno mlađe dobi, a na taj način oni dokazuju svoju muškost i ritualom 'kolačića' postaju lovci i punopravni članovi plemena.
Radi se o sljedećem: Dječaci se ukrug postave oko kolačića - koji je od svih njih jednako udaljen, skidaju nošnje (ne mošnje!) i započinju s drkanjem, uz glasno odobravanje i navijanje obitelji i čitavog plemena. Cilj ovoga rituala jest izbacivanje 'najslabije karike', tj. mladića s najdužom erekcijom (naime, poznato je da je u prirodnom stanju u kojem se nalaze istrijani brza erekcija prednost – seks koji traje kraće je evolutivna prednost, a osigurava nesmetano stvaranje zametka). Cilj drkanja je, naravno, što preciznije pogoditi kolačić, a mladić koji zajebe i zadnji svrši mora časno i bez treptaja progutati kolačić kako bi u sebe primio snagu onih koji su od njega bolji ratnici i muškarci. On će pokušati ponovno sljedeće godine, sve dok ne uspije postati muškarac. Poznato je da su neki neuspjeli mladići nakon nekoliko neuspješnih 'kolačića počinjavali samoubojstva ' ili gore - završili kao stari pederi.
Ovaj neobični sport doveden do liturgijskog značaja danas se igra još samo u Istri dok se u drugim dijelovima Europe može vidjeti samo na lošim pornićima te sam ja, kao budući kralj svijeta, odlučio stati na kraj takvim barbarskim običajima. Sukobio sam se s Pavlom, gubernatorom Pule i Imperatorom Istre. Njegov je otpor bio brz i kratak, ali što se može očekivati od čovjeka s preranom ejakulacijom.

DoubleLightSaber

Duel of Fates

Snjeguljica Attacks

Revenge of The Sith

Princess Amidala

Granice Gusarskog kraljevstva se lagano, ali postojano formiraju. Trenutno očekujemo priznanje državnosti od Vatikana i Njemačke (oni uvijek prvi nasjednu... hehe budale).



PS:
Petarda u napunjenom kondomu...





Vaš Kapetan i Kralj,

Cpt. Black Adder
Svoje hoću, tuđem jebem mater u pičku


Post je objavljen 14.12.2005. u 20:50 sati.