Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ob

Marketing

Kraj dugog vikenda






Opet duže spavanje- dugi mi je vikend. Pozivaju me iz firme zbog odlaska na jedan seminar u Novi Vinodolski ( baš mi je blizu, i pravo vrijeme za put! ha?). Iskrslo je nenadano, pa bi možda trebao već sutra ići i to do kraja tjedna. Rekao sam ne, da ne bih ako ne moram , ali još sutra ujutro ćemo vidjeti .

Iz kreveta gledam vijesti i Gotovinu pred sudom. Počelo je. Sad će to suđenje trajati mjesecima ( mjeseci samo dok ne počne ) i godinama. Počelo je suđenje, ali kao što sam rekao, gotovo je sa jednim periodom vremena ovog društva.

Kad je žena malu dovezla iz škole , još smo malo bili u kući, na kompjuterima, a onda odosmo van. Autom da nekih njenih ( i mojih ) prijatelja ,da pokupi neku igricu na CD-u , a zatim do veletrgovine. Još se voli vozati u onim velikim kolicima ,iako više visi sa strane , nego je u njima. Mala se žurila kući da počne igrati igricu , a ja autom po veliku kod škole , da se ne smrzne i prehladi. Ionako nam je dosta bolešljiva i slaba ovih dana.

Potom odoh na vježbanje zbora u sedam sati . Skoro do pola deset smo bili tamo. Osim pjesama , postigli smo i neke dogovore, neku strategiju o nastupima sad za Božić i za početak godine.

Vratio sam neke cd-e u video klub, platio , i to je bio , čini mi se , povod za kasno – večernju raspravu ( da li je to prava riječ?) o financijama. Uspio sam to odgoditi za neko bolje, danje vrijeme . Ionako ćemo skoro puno ozbiljnije morati sjesti za račune i svesti to pod neku crtu , jer je kraj godine tu.

Ako me nema par dana , a u N. Vinodolskom ne nadjem komp. –pozdrav!



Post je objavljen 12.12.2005. u 23:46 sati.