Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/puertopollo

Marketing

ma bez naslova, čisitm prašinu

Dakle što kaže blog da sanja pa sanja da ga piše netko sa zanimljivijim životom, naravno. Eto upravo gledam Top 20 Queen na Vh1 i tako muzika piči cijeli dan iz različitih izvora, sad samo čekam ovog pijanca sa gornjeg kata da pusti neke narodnjake u pola dva ujutro.

Anyway, šta se zanimljivog dogodilo, apsolutno ništa. Promjenio sam zubara i popravio jedan zub, uz to počeo razmišljati o ljudskim zubima kao jedan od najboljih znakova ljudske borbe protiv propadanj i smrtnosti. Ostao je još jedan ispit za ogdinu, ali sada imam puno posla i deprimiran sam zbog nadolazečih blgdana, koliko god da shvatiš šta imaš, sjetiš se i onoga što nemaš, a to ti se onako nabije u nos da sve miriši kao truli mandarin (ne obaziri se na usporedbu, i da mandarini grozno smrde kad se počinju kvariti). Malo stupam u bolje odnose sa ljudima na faksu, bolje ih upoznajem, that's a good thing i bilo je već vrijeme.

Naravno da sam imao puno dosjetki i mišljenja i da se puno toga dogodilo u svijetu, ali stvarni šok doživite kad kažem da me za to boli dupe. Hvala.

Post je objavljen 11.12.2005. u 22:57 sati.