Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kaliel

Marketing

ShapeShifting

eto...pisem ovo jer su u mom covenu (barem dijelom) svi Therianthropi, i to je zaista veliki dio nase osobnosti i magije.. funkcioniramo kao copor i neznam kako bi bez njih.. Tyrah, Morwen, Silverclaw (ovo nije za tebe jer ti moras smanjit shiftanje..ukoliko ne zelis uskoro TRAJNO hodati na sve 4*lol*)-- ovaj je za vas!
A vama ostalima: I'm the Alpha!!so lie down, roll over and SUBMIT!!!
hehehe..
- - - - - - - - - - - -
Image hosted by Photobucket.com
Dakle...mala npomena (za one koji neznaju): nije istina da jedino Theriani imaju sposbnost shapshiftinga!shamani, vjestice i sl. (koji nisu theriani)
takodjer koriste tu tehniku. razlika je jedino sto Theriani nisu u potpunosti ljudi, vec na mentalnoj i duhovnoj osnovi dijelom zivotinje ( za detalje vidi Morwenin post o otherkinima na minorplanes.blog.hr)
Shapeshifting se moze se dijeli na 3 osnove: ASTRALNI ili A-SHIFT (kad u potpunosti preuzimamo lik zivotinje na astralu), MENTALNI ili M-SHIFT( kada u fizickom svijetu preuzimamo karakteristike zivotinje na mentalnoj osnovi) i FIZICKI ili P-SHIFT (kad tijelo takodjer dozivljava ptomjenu nakon M-Shifta..to su najcesce suptilne promjene, kao npr. oci poprime zivotinjski sjaj, osjetila is snaga osobe postaje povisena itd.-neki tvrde da je moguc tzv. POTPUNI P-SHIFT tj. kad se fizicki totalno postaje zivotinja. Osobno mislim da je ovo gotovo nemoguce, jer bi bila potrebna nevjerojatna snaga i kontrola uma kako bi se tijelo izmijenilo na molekularnoj razini.. ali, nikad se nezna... *shrugs*)

Postoje dvije tehnike koje se meni osobno najvise svidaju. A koriste se za A-SHIFT i M-SHIFT(a samim tim i djelomicni P-shift)
Prva:
Dovedi se u meditativno stanje i zamisli da stojis na livadi licem u lice sa zivotinjom ciji oblik preuzimas. Sjedi neko vrijeme i proucavaj detalje te zivotinje(oci, lice, tijelo, pokrete, glasanje). Sljedeci korak je dodirivanje zivotinje, tako da pokusate osjetiti tu zivotinju u potpunosti. nakon toga pocni preuzimati karakteristike zivotinje na sebe i osjeti kako u potpunosti postajes istovjetan s njom. osjeti svoje tijelo kao zivotinjsko sve do najmanjeg detalja..
DRUGA:
Funkcionira na istom principu samo zamisli svoje lice i tijelo kako preuzimaju zivotinjske karakteristike i sve to dozivi na mentalnoj razini.. ovo je bolje koristiti kad si vec bolje upoznat sa tipom zivotinje u koju se mijenjas..a u pocetku je korisno gledati se u ogledalo, i nastojati zaista vidjeti promjenu..dok ne dodjes u stanje kad gledas u zivotinju..

Sretno i nadam se da ce vam se svidjeti Zov Divljine (nemojte sad mislit na pishanje u javnosti)
MALI DODATAK Sex kad ste shiftani je nesto NAJBOLJE NA SVIJETU.. Probajte pa mi javite.. I molim vas..njezno s partnerima..hehehe..
Image hosted by Photobucket.com

i ova sljedeca slika je tu jer mi je bas kewl hehe..Gabriel...da..
Image hosted by Photobucket.com

Post je objavljen 09.12.2005. u 21:18 sati.