Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pkp

Marketing

Brutalnost prije svega

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nema više. Ništa. Njente. Nula bodova. I onai zadnji mali smisao za pisanje je otišo ća. Nie da sam ga prie imala u nekoi velikoi količini, al sad ga nema uopće, ni najmaje. Ovo je prestrašno.
Pogotovo ovi postovi među zadnjima. Oni destruktivni su isto bili loši, ali sam bar iza njih stajala, a ovo sve u zadnje vrieme je napisano reda radi, ono totalno isforsirano. Budući da se protiv toga naiviše borim ovim putem ću s tim službeno završit.
Neću više niš pisat ako ne budem imala potrebu pa makar to trajalo mjesecima. Na početku ove faze sam imala ful želju da obrišem blog, al kad sam to trebala zaista napravit, jednostavno nisam mogla.
Tužno, pretužno. Ja sam se vezala tu za neku glupu net stranicu! aime meni! kako je tek onda sa ljudima. I to sve zbog onog slona. On je za sve kriv. On mi se naiviše svidio. Ahhh.
Al kak god ovo mi više nema smisla, nemam više o ćemu pisat, a nisam baš tolko pustolovna da vam idem prenosit izvještaje mog ručka, spavanja, sanjanja, bilo čega što ni meni samoi nie zanimljivo a kamoli će vama bit. I ova je rečenica jako jako duga. To mi se sviđa.
Tako da odsada će se na ovom blogu moć nać eventualno koji izvještaj pkp izlazaka tu i tamo popraćen slikama, ako peggy i kifla budu od akcie, jer se meni ni to neda. I da, bit će sooper, kad mi za dva dana dođe ideja za novi post(što čisto sumnjam), al onda neću pisat iz principa, da ne ispadne da tu neš ja baljezgam što nie!E! I još jedan razlog koi me odvlači od svega ovoga su gluuupi komentari. To je nevjerojatno kako mi te neke stvari mogu dignut tlak. Sve je oke, nek vrijeđaju, nek pišu gluposti, sve je to najs i simpatično. Ali kad mi neko napiše-Ej super ti je blog, super pišeš, posjeti malo moj-ja poludim. Ne, ne evo već sam luda. Pa mislim-katastrofa-. Uviek su naravno dobrodošle pohvale, ali te fejk... Ma odma dobijem sijede, osobito zato jer znam da nie najvjerojatnije ni pročitao/la i onda mi tu neš glumi. A tek te spike sa posjeti moj blog, grrrrrr, pa dobro koje su to fore. Meni bi osobno to bio bed nekome napisat. Ono totalno ponižavajuće.Ja ću čitat šta ja oću, neće mi tu još neka budala govorit šta da radim. Eto zato najviše odustajem od svega, jer kad dođem doma, dolazim s ciljem da se opustim i odmorim od svih idiota koi me tokom dana okružuju, a od kad imam blog nie ni to više moguće. I eto nadam se da se nitko nie našao uvrijeđen, jer je to samo moje skromno mišljenje koje ionako na ovoi planeti ne pridonosi puno. A i ne želim da ispadne da se ja tu dižem iznad ostalih jer sam svjesna da sam i ja nekima također idiot...Al kako moja mama kaže lako je budali živjet dok nie svjesna što je. Tako da bi i ja vas molila da i vi mene pustite da živim u uvjerenju da sam JA ta koja je u pravu i čije je mišljenje ispravno. Eto tako. Bahahah, ovai post je bio baš brutalan. Haide PoZ

*Per*


Post je objavljen 09.12.2005. u 14:51 sati.