Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrucina

Marketing

Nakon velike turneje DJ Tiesta, siječanj 2006. godine će možda ugostiti još jednog velikana elektronske scene. Sredinom siječnja, točnije 15.01.2006. Paul Oakenfold bi mogao posjetiti Zagreb povodom svoje Europske turneje. Iako taj datum stoji na njegovoj službenoj stranici kao TBA (to be announced), još čekamo službenu potvrdu. Oakenfold bi u svojoj turneji trebao posjetiti Bugarsku, Makedoniju, Hrvatsku i Srbiju.

Paul Oakenfold je DJ, remixer, producent koji je uveo house glazbu u britansku klubsku scenu krajem 80-tih godina. Tijekom 1987-1988 pokrenuo je niz klubskih večeri da bi predstavio house glazbu tisućama Britanaca. Rođen u Londonu 1965., Paul je počeo svirati sa 16 godina zajedno sa prijateljem Trevorom Fungom. Tada je svirao soul i groove u podrumu caffe bar-a "Covent Garden". Neko vrijeme u kasnim sedamdesetim radio je za etiketu "Arista Rec." s kojom je uspješno gradio tadašnju disco scenu. Sredinom devedesetih elektronska glazba postala je jako popularna pa se sve više koristi u kulturi i na Britanskom radiu i to na čelu sa Paulom. To mu je koristilo da surađuje i sudjeluje uživo na koncertima U2, INXS, The Orb, Simply Red, Boy George, Primal Scream, itd. Također je svirao i na turnejama Ministry Of Sound-a, a kao rezident svirao je u klubu "Cream" u Liverpoolu. Godine 1999. napušta "Cream", a iste godine potpisuje za "Virgin" i izdaje album "Resident: Two Years Of Oakenfold At Cream". Godinu kasnije izdaje album "Perfecto present Another World". Britanski DJ magazin proglasio ga je najboljim DJ-em 1997., 1998. i 1999.g.

Eto ovo sam procito na www.partijana.com pa eto sad vamo sam prebacio...jer nemam sta drugo pisati,mislim imam,al ne zeli opet pisati o bedu i nervozi,jer ne mogu vise da zivim,zivot mi se gadi,et tek toliko..aj uzivajte...pozdrav.....

......................Paul Oakenfold. ......................
Free Image Hosting at www.ImageShack.us



Post je objavljen 08.12.2005. u 20:27 sati.