Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sexigrad

Marketing

Put putujem...

U stisci sam se vremonom, svratila sam samo da vas sve pozdravim... Idem sutra na toliko željeno i čekanjo skijanje na Kronplatz, idem "otvorit sezonu skijanja i opijanja" :) Ove godine je svih nekako pogodila ta radost oko skijanja tako da se s ekipom čujem po 10 puta na dan oko dogovora za skijanje, tko će kuhat, šta ćemo cugat... A idemo samo 4 dana! Meni se čini kao da ću bit masu... Jer treba mi to, da se maknem od svega uobičajnog, treba mi odmor od svakidašnjih stvari, od kolotečine u koju sam upala.
Na skijanju ne želim mislit o ničemu, pa tako ni o M.-u. Jer njega naravno ne vodim sa sobom :) Nikad ga ne vodim na skijanje, on ne zna skijat, nema ni volju neku preveliku, a istina je da ja ni ne forsiram. Mojih 5 minuta, točnije 4 dana. Raspašoj, baby!
Znam da kad se vratim da ćemo morat ozbiljno popričat o nekim stvarima, ali u ovom trenutku sve što mogu danas, želim ostaviti za sutra!
Dragi moji blogeri, pazite šta radite, redovito pišite i budite takvi kao što ste i sada! Ja se odo nazad pakirat i pišem vam u nedjelju kad se vratim( ako ne budem preumorna :))

Do švrakanja, pusa i pozdrav

Svira: Tony novi album( nemam pojma kako se zove)

Post je objavljen 08.12.2005. u 00:28 sati.