Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/umotvorine

Marketing

Nafta: crno zlato i sredstvo prisile i moći

Svaki dan čujemo nekakve vijesti o tome kako su ovi ili oni otkrili neki novi način za pokretanje motora,a nikako da u uporabu dođu uistinu takvi motori. Čak i električni automobili danas mogu postizati iznimno visoke brzine od čak 300 Km/h,ali nikako da započne serijska proizvodnja takvih vozila.
Kako je moguće da se toliki patenti koji nam mogu sačuvat novac i planetu nikako ne počinju primjenjivati u praksi.
Krive su naftne kompanije.
50-ih god. Prošlog stoljeća jedan je znanstvenik izumio stroj pokretan praktički ničime. U biti je radio na tzv. životnu energiju koja je tek sad ponovno pronađena i upotrijebljena u strojevima,no naravno da neće doć,bar uskoro,u uporabu. Taj je znanstvenik,naime, u SAD-u završio u zatvoru zbog nekog kaznenog djela,a tjedan dana prije puštanja je misteriozno ubijen.
Nesumnjivo je da su naftne kompanije imale prste u tome,a kao izvršioca vladu SAD-a koja je aparat u rukama mnogih moćnika jer je njihov narod toliko glup da baš i ne shvaća o čemu je riječ. Tu je pak tema za jedan naredni post.
Možete bit sigurni da nijedan automobil izrađen od strane većih automobilskih kompanija neće raditi na neki alternativni izvor energije,a ako i bude,definitivno neće biti jako prodavan jer će se N.K. lako pobrinuti za to.
Samo mi nije jasno što će im novac ako ga nemaju na kojoj planeti potrošit???



Post je objavljen 08.12.2005. u 00:03 sati.