Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/badbehaviourri

Marketing

untitled

evo me opet, ne znam sta da pisem, stvarno nemam pojma, ovdje sam samo zato da bi imali sta za citat kad i vama bude dosadno kao i meni u ovo doba.....
sutra i u petak ne moram u skolu, barem malo odmora od glupe razrednice i ostalih profesora kojima je jedina zabava u zivotu ponizavanje nas, prvasica, koji ne znaju sto bi im rekli, barem neki, ja sebe ne ubrajam u tu kategoriju sutljivih i onih koji ne znaju sto bi kome rekli... ovaj vikend imam turnir iz debate, u opatiji, valjda ce bit dobro, nemam losu ekipu, a ni argumentacija nam ne zaostaje...=)
e vi nemate pojma koliko je meni dosadno.... sad se trenutno prezderavam nekim cokoladicama s rumom, ful su fine, nikako da ih prestanem jest, a sutra ujutro cu se zalit da opet izgledam ko krme, a taman kad su mi kile pocele ic sve nize i nize....odlucila sam da vise necu nista jest, osim rucka, i da cu pit samo vodu....ali nije bitno, zasto bi nekog zanimalo sto jedem, a sto pijem...dosadno mi je, ne znam sto da pisem, to me valjda barem malo opravadava.....=)
sutra popodne mi se stara vraca iz amsterdama, ne znam sto mi je kupila... mogla je ostat jos koji dan, da budem jos jedan vikend sama doma, bas mi je super krenulo, ful sam se uzivila u ulogu nekog autoriteta kojeg moram predstavljat svojoj sekici....cak me i slusala....=)
e sad vise stvarno ne znam sto da pisem, dosadna sam sama sebi koliko mi je dosadno, ako je to uopce moguce.... nije mi uopce jasno zasto mi je tako dosadno, ko da cu riknut... danas sam cijeli dan bila nesto nadrkana, skoro sam pokupila opomenu razrednika jer sam previse puta zapisana u imenik da ometam sat, samo sam trazila nekog tko ce me nazivcirat toliko da se mogu na njega izderat i izbacit svu bad energiju iz sebe.... sad idem spavat, tj gledat tv i igrat miljunasa na netu, vidi se da mi je dosadno, al anyway, laku noc svima, saljem vam puno pussa....
myspace

myspace graphics



Post je objavljen 07.12.2005. u 23:41 sati.